Reinigende scrub (skin-peel)

Microdermabrasion Cream Bestel direct

Microdermabrasion Cream

Deze medische skin-peeling scrub bevat microscopisch kleine mineraalkristallen. Deze verwijderen op milde wijze dode huidcellen van uw gezichtshuid. Microdermabrasion Cream revitaliseert uw huid en zorgt dat u er stralend uitziet.

Diepgaande skin-peeling van uw huid

Om uw huid in jonge conditie te houden, is het absoluut noodzakelijk om regelmatig een dieper inwerkende skin-peeling scrub toe te passen. Het is belangrijk om te kiezen voor een milde scrubbehandeling die u regelmatig kunt gebruiken en die de structuur en kwaliteit van uw huid verbetert. Microdermabrasion Cream van Beauty By Dorien is een unieke medische scrub die u meerdere keren per week kunt gebruiken en die veroudering van uw huid tegengaat.

Een milde scrub: microdermabrasie voor thuis

De structuur van uw huid heeft onderhoud nodig om verslapping en dof worden van de huid tegen te gaan. De microkristallen in de hoogwaardige Microdermabrasion Cream pakken de dode huidcellen effectief aan en zorgen voor een gezonde basis voor de verzorging van uw huid. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd door de actieve werkstoffen.

Drievoudige skin-peeling en gezichtsreiniging

Microdermabrasion Cream reinigt en verzorgt uw gezichtshuid drievoudig:

  • verwijdert dode huidcellen
  • revitaliseert
  • verbetert de structuur van uw huid

Hoe gebruik je de microdermabrasie crème? 

Breng de crème twee à drie keer per week aan op een vochtige huid. Masseer de crème langzaam en zachtjes gedurende één à twee minuten in, spoel het goed af met lauwwarm water en dep de huid droog. Gebruik hierna een verzorgende crème of moisturizer om de huid te balanceren.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief