Reinigende scrub (poriën)

Reinigende scrub (poriën) Bestel direct

Purifying Pore Scrub

Een geavanceerde scrub die uw poriën zuivert en verstopte poriën effectief aanpakt. De huid wordt zachter en komt merkbaar in een betere conditie.

Diepgaande reiniging van de poriën

Bij het ouder worden kunnen de poriën in de huid grover worden. Een verschijnsel dat we ook zien bij een relatief vette huid. In verwijde poriën kunnen talg, make-upresten en andere onzuiverheden gemakkelijk verstopping veroorzaken. Om dit tegen te gaan gebruikt u Purifying Pore Scrub van Beauty By Dorien.

Gezuiverde huid

Door onzuiverheden, verstopte poriën en dode huidcellen voelt uw huid onprettig aan. Een behandeling met de reinigende scrub verfrist uw huid en bevordert de natuurlijke weerstand tegen invloeden van buitenaf. Uw huid voelt zacht aan, krijgt een frisse uitstraling en komt perfect in balans met bijvoorbeeld de Multi Anti-Aging Controller van Beauty By Dorien.

Hoe herkent u grotere poriën?

In de spiegel kunt u echt grove poriën van dichtbij gemakkelijk zien. Echter, op een wat vettere zone van de huid, bijvoorbeeld rond de neusvleugels, kunt u ook altijd vergrote poriën verwachten. Afhankelijk van uw huidtype kunt u dit meer of minder gemakkelijk zelf waarnemen. Purifying Pore Scrub zorgt ervoor dat uw poriën fijner worden en dat eventuele verstopping wordt tegengegaan. Ook dode huidcellen worden verwijderd.

Gebruik Purifying Pore Scrub

Breng één- of tweemaal per week een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtig gemaakte huid. Zachtjes met de vingertoppen inmasseren en zorgvuldig met lauwwarm water afspoelen. Dep de huid daarna droog. Gebruik een verzorgende creme om de huid weer in balans te brengen.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief