Reinigend en liftend masker

Young Detox Mask Bestel direct

Young Detox Mask

Een diep reinigend en liftend masker dat helpt de fijne rimpels in de huid te verminderen. Een masker dat de basis legt voor huidverbetering en een goede dagelijkse verzorging.

Huidverbetering door detox

Huidverbetering werkt het beste door de combinatie van reinigen en verzorgen met de juiste huidverzorgingsproducten. Voordat u kunt rekenen op een gezonde en stralende huid, is ontgiften van de huid belangrijk. De huid speelt een belangrijke rol bij het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Naast een gezond eet- en leefpatroon kan de huid wel wat hulp gebruiken in de vorm van een reinigingsproduct met de juiste ingrediënten voor dieptereiniging.

Detox masker

Het detox masker van Beauty By Dorien, Young Detox Mask, kenmerkt zich door een unieke combinatie van ingrediënten die in de diepere huidlagen een reinigende werking hebben. Gifstoffen worden afgevoerd en fijne rimpels verminderen. Het huidverouderende effect van schadelijke invloeden van buitenaf wordt ongedaan gemaakt, waardoor uw huid er stralend uit zal zien.

Liftend masker

Young Detox Mask is tevens een liftend masker. Doordat de conditie van de huidcellen verbetert, kunnen ingrediënten die zorgen voor hydratatie en de aanmaak van collageen en elastine hun werk beter doen. Bij regelmatig gebruik zult u het liftend effect ervaren en uw huid zal jonger aanvoelen.

Wekelijks reinigen met Young Detox Mask

  • Eens per week aanbrengen op een gereinigde en drooggedepte huid
  • Lippen en huid rondom de ogen vrijhouden
  • 15 minuten laten inwerken
  • Daarna het gezicht reinigen met een milde cleanser of gezichtsfoam
  • Een verzorgende crème of moisturizer aanbrengen

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief