Milde gezichtsreiniger

Milde gezichtsreiniger Bestel direct

Milky Lotion Cleanser

Een milde gezichtsreiniger voor de gevoelige gezichtshuid. Heeft u snel last van een geïrriteerde, onrustige huid? Dan is de milde gezichtsreiniger van Beauty By Dorien dé oplossing voor u!

Milde Gezichtsreiniging voor de gevoelige huid

Verwijder, zonder de huid te irriteren, eenvoudig make-upresten. De gezuiverde huid is zachter, gladder en zichtbaar gezonder. Ook voor een extreem droge huid is deze cleanser een goede verzorging. Twijfelt u of u voor uw zeer gevoelige huid bepaalde reinigende en verzorgende producten kunt gebruiken? Maak dan gebruik van een persoonlijk consult bij Dorien.

Reiniging van de droge huid

De melkachtige bestanddelen in de Milky Lotion Cleanser beschermen de huid tegen uitdrogen, terwijl de reinigende ingrediënten zorgen voor een verfrissende reiniging. Make-upresten, dode huidcellen, vervuiling uit de lucht en bestanddelen van zweet beperken de conditie van onze huid. Met een milde en verzorgende reiniging verwijdert u alle slechte stoffen en u legt de basis voor verzorging met een huidverbeterende crème, bijvoorbeeld de anti-aging dag & nachtcrème van Beauty By Dorien.

Gebruikstips milde reiniging

U kunt de Milky Lotion Cleanser met een wattenschijfje of met schone handen aanbrengen op het gezicht. Daarna afspoelen met lauwwarm water. Gebruik daarna eventueel nog de Swiss Apple Stem Cell Toner voor een gerevitaliseerde en gehydrateerde huid.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief