Liftende oogcrème

Intense Lifting Eyecream Bestel direct

Intense Lifting Eyecream

Verzorg de huid rondom uw ogen met de beste liftende anti-rimpel oogcrème en u behoudt een jonge, stralende blik. Deze snel absorberende, hoog effectieve formule is het resultaat van geavanceerde technologische methoden. De actieve ingrediënten rekenen af met rimpels en een slappe, futloze huid en geven de gevoelige huid rondom de ogen een regelmatige, levendige uitstraling.

Effectieve anti-rimpel oogcreme tegen wallen

De natuurlijke ingrediënten in de Intense Lifting Eyecream zorgen voor een gebalanceerde conditie van de huid. Gebruik de anti-rimpel oogcrème ook voor de huid onder de ogen, die gevoelig is voor wallen. De zachte huid verstevigt, rimpels worden minder diep en dankzij de actieve werking van de anti-rimpel oogcreme ziet u wallen na een aantal behandelingen verminderen.

Weg met kraaienpootjes

Deze heerlijk zachte anti-rimpel oogcrème geeft een satijnzachte huid. Kraaienpootjes en fijne lachrimpels vervagen of verdwijnen zelfs. Gebruik de liftende oogcrème dagelijks, dan geniet u van een meer elastische en stevige huid rondom de ogen die uw leeftijd niet verraadt. Wilt u uw gezichtshuid laten stralen? Probeer dan ook eens de anti-ageing collageen gel crème (Gold Collagen Booster Gel).

Tips voor mooie ogen

  • Verzacht kraaienpootjes en laat wallen verdwijnen door dagelijkse verzorging met Intense Lifting Cream
  • Laat uw ogen mooi uitkomen onder een fraai getekende wenkbrauwboog
  • Gebruik stijlvolle oogmake-up

Gebruik

Breng de intens liftende anti-rimpel oogcrème ’s ochtends en ’s avonds in een kleine hoeveelheid aan op de gereinigde huid rondom de ogen. Zorgvuldig en zachtjes met de vingertoppen in de huid kloppen.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.
Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief