Hand & body lotion met berry extract

Hand en Body Lotion met berry extract van Beauty By Dorien Bestel direct

Berry Extract Hand & Body Spa lotion

Een heerlijk geurende hand en body lotion met bessenextract én anti-ageing ingrediënten. De mix van bosbessen, aardbeien, kersen, bramen en frambozen zit boordevol met antioxidanten. De antioxidanten beschermen uw huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De anti-ageing componenten in de lotion zorgen ervoor dat uw huid zijn elastische en jeugdige uitstraling behoudt.

Heerlijk geurende hand & body lotion

De hand en body lotion van Beauty By Dorien ruikt heerlijk zoet en bevat bessenextracten van:

  • Bosbessen
  • Aardbeien
  • Kersen
  • Bramen
  • Frambozen

100% Proefdiervrij

Beauty By Dorien is de huidverbeteringslijn van Dorien Schonenberg die ontwikkeld is in samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. Bij Beauty By Dorien hechten we waarde aan kwaliteit en alle producten 100% proefdiervrij. In de producten van Beauty By Dorien zitten werkzame stoffen waardoor de houdbaarheid van de producten toeneemt, zonder dat deze schadelijk zijn voor uw huid.

Hand & Body lotion met berry extract bestellen?

Bent u op zoek naar een heerlijk geurende hand en body lotion met anti-ageing ingrediënten? Bezoek dan onze shop en bestel deze crème voor slechts €17,95.

Gebruik hand & Body lotion met berry extract

Voor optimale verzorging, dagelijks ’s ochtends en ’s avonds, met masserende bewegingen aanbrengen op de huid. Ideaal voor frequent gebruik om uw handen overige lichaamsdelen gedurende de dag zacht en soepel te houden.

Inhoud

60 ml

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief