Gezichtsreinigende foam

Super Vitamin C-Foam Bestel direct

Super Vitamin C-Foam

Een milde gezichtsreinigende foaming cleanser voor ieder huidtype. Deze gezichtsreinigende foam rekent af met onzuivere huid en dode huidcellen en bevat vitamine C-complex, een zeer krachtig antioxidant. De onrustige huid komt in balans dankzij omdat vitamine c ontstekingen remt en vroegtijdige huidveroudering tegengaat.

Aanmaak collageen

Vitamine C stimuleert bovendien de aanmaak van collageen. Daarmee vormt deze gezichtsreiniging een basis voor de beste gezichtsverzorging in anti-aging. Collageen geeft de huid haar stevigheid bestrijdt daarmee de tekenen van huidveroudering.

Gezicht reinigen met zuiverende foam

Op milde wijze verwijdert Super Vitamin C-Foam make-upresten en vuil dat zich in de loop van de dag op de huid en in de poriën ophoopt. Ook worden dode huidcellen afgevoerd. Zo voelt u zich iedere dag fris en als herboren.

Gebruik van de mild reinigende foaming cleanser

  • Maak de huid vochtig met lauwwarm water
  • De mild reinigende foam zachtjes met de vingertoppen opschuimen
  • Het schuim weer afspoelen met lauwwarm water
  • Niet op de huid direct rond de ogen gebruiken
  • Combineer deze diepreinigende foam ook met de modellerende en huidverbeterende Young Detox Mask in de anti-aging lijn van Beauty By Dorien

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief