Egaliserende gezichtscrème

Anti Spot Perfector Bestel direct

Anti Spot Perfector

Deze egaliserende gezichtscrème voor de onzuivere huid vermindert vlekjes en oneffenheden als gevolg van acne. Littekens door acne worden egaler, puistjes genezen sneller, de creme werkt preventief tegen acne en de onzuivere huid komt tot rust.

Gezichtscrème voor onzuivere huid

Heeft u last van onzuivere huid? De Anti Spot Perfector helpt u aan een egalere huid. Zichtbare littekens in het gezicht worden gereduceerd en de ontstekingsremmende werking laat pukkeltjes sneller verdwijnen. Ook krijgen uitbraken van acne minder kans bij dagelijks gebruik van deze uitgebalanceerde gezichtscrème. Voor een intense behandeling tegen acne kunt u ook Acne Solution gebruiken, met een effectieve vijfvoudige werking.

Egaliserende creme

U gebruikt de Anti Spot Perfector gericht op de aangedane zones van de gezichtshuid. Stip plekjes, onzuivere huid, littekens door acne en pukkeltjes aan door met de applicator de gewenste hoeveelheid crème op een schone vinger aan te brengen.

Gebruik dagelijks op de onzuivere huid

Met de Anti Spot Perfector kunt u effectief puistjes bestrijden en daarnaast ook andere onzuiverheden en vlekjes die voortkomen uit een onrustige en onzuivere huid. Hoe gebruikt u deze crème op onzuivere huid?

  • Breng ’s ochtends en ’s avonds aan op de gereinigde huid
  • Doseer de crème op een schone vingertop
  • Stip de aangedane zones op het gezicht aan
  • Laat goed intrekken
  • Verzorg de gezichtshuid met een dag & nacht crème of vochtinbrengende crème
  • Vermijd de gevoelige huid rondom de ogen

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief