Cryolipolyse crème

Cryolipolyse crème Cryo-Form Bestel direct

Cryolipolyse crème

Cryo-Form is de cryolipolyse crème voor thuis. De verkoelende crème stimuleert de vetverbranding en zorgt bovendien voor een mooie stevige huid. Deze Cryolipolyse-creme is ook uitstekend te gebruiken als aanvulling op uw cryolipolysebehandeling bij Dorien.nl

Koude therapie

Menselijke vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere menselijke cellen. Daarom helpt lokale koude therapie goed om vetcellen te verminderen. Door Cryo-Form in te masseren ontstaat een koeling in de diepere lagen onder de huid. De minder doorbloede vetcellen worden gestimuleerd om af te breken en afvalstoffen worden op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd.

Dit is Cryo-Form

  • het stimuleert de natuurlijke vetverbranding
  • het versterkt de cryolipolysebehandeling van Dorien.nl
  • het zorgt voor een aantoonbaar stevigere huid
  • het werkt actief aan een mooier figuur
  • het kan worden gebuikt op probleemzones

Probleemzones zijn de plekken op het lichaam waar vet hardnekkig blijft zitten, ook als u veel beweegt, gezond eet of zelfs op dieet bent. Het gebied rond billen, heupen en buik is berucht. Echter ook op andere plekken kan hardnekkig vet aanwezig blijven, zoals rond de knieën. Cryolipolyse creme helpt u om gericht op die plekken de vetverbranding te stimuleren.

Huid verstevigen na afvallen

Met succes afvallen is fijn, maar u zult minder blij zijn met de verslapte huid die daardoor soms ontstaat. Cryo-Form zorgt voor een aantoonbaar stevigere huid. De mooie lijn die u heeft gekregen door af te vallen, wordt door de cryobehandeling alleen maar mooier. Vergeet intussen ook de gezichtshuid niet en verstevig deze met een actief reinigend en liftend masker: Young Detox Mask!

Dubbel cryo-effect!

Volgt u een cryolipolyse behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center en wilt u thuis ook iets kunnen doen? Na een behandeling met de CoolipoTwin kunt u uw bezigheden gewoon weer oppakken; voldoende drinken en wachten tot u het effect van vetverbranding gaat merken. Dankzij Cryo-Form kunt u nu ook thuis iets doen: masseer de behandelde zones tweemaal per dag met opwaartse bewegingen. U zult merken dat de behandeling nog meer en sneller effect heeft.

Gebruiksaanwijzing Cryo-form

Masseer de gel ’s ochtends en ’s avonds in met opwaartse bewegingen op de te behandelen gebieden. Niet gebruiken op gevoelige delen of geïrriteerde huid. Bouw de behandeling geleidelijk op door met een klein stukje te beginnen. Na gebruik handen wassen.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief