Crème voor de vochtarme huid

Crème voor de vochtarme huid Max Moist Supreme Cream Bestel direct

Max Moist Supreme Cream

Voor de droge en vochtarme huid in het gezicht is Max Moist Supreme Cream van Beauty By Dorien de beste gezichtsverzorging.

Vochtinbrengende crème voor de vochtarme huid

Heeft u last van een droge tot extreem droge huid? Verzeker u dan van de beste vochtinbrengende gezichtscrème. Een droge huid is vatbaar voor rimpelvorming, invloeden van buitenaf en verontreiniging. Een goede vochtinbrengende crème is nodig om de weerstand en conditie van uw huid te verbeteren. Met Max Moist Supreme Cream haalt u de meest verzorgende hydratatie in huis. De huid herstelt haar natuurlijke evenwicht en de vochtbalans blijft de hele dag op peil.

Hydraterende gezichtscrème

Dat een zeer sterk hydraterende crème goed intrekt en niet vettig aan voelt, bewijst Crème voor de vochtarme huid. Dankzij toevoeging van hyaluronzuur zijn huidcellen in staat hun elasticiteit te bewaren en de vochtbalans in stand te houden. Deze hydraterende crème is een verademing voor de droge gezichtshuid en een uitstekende basis voor make-up. Deze
crème laat zich uitstekend combineren met verzorgende serums en vormt de perfecte basis onder uw make-up.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief