Anti-Ageing serum

Swiss Apple Stem Serum Bestel direct

Swiss Apple Stem Serum

De appel-stamcellen in dit anti-aging serum versterken de verjongende kracht van de eigen huid, waardoor rimpels verminderen en huidveroudering vertraagt.

Anti-aging serum met oer- of stamcellen

Dit heerlijk fris aanvoelende anti-aging serum bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, aangevuld met appelstamcellen van een uniek Zwitsers appelras. Deze stamcellen zijn een soort oercellen die een sterk vernieuwend effect op de huid hebben door middel van celvernieuwing. De appelstamcellen komen de eigen stamcellen in de huid te hulp. Het toepassen van appelstamcellen in een serum is een doorbraak in anti-ageing van de huid.

Huidverjongend serum

De eigen stamcellen in de huid hebben de functie om wonden te genezen en de huidlaag te vernieuwen. Bij het ouder worden vermindert het aantal stamcellen, waardoor de huid een deel van haar elasticiteit en vitaliteit verliest. Appelstamcellen hebben een regenererende werking: ze versterken de vernieuwing van cellen en hebben daarom een sterke anti-rimpel werking.

Een aantal voordelen van Swiss Apple Stem Cell Serum

  • Stimuleert werking huidstamcellen
  • Vermindert de diepte van rimpels aanzienlijk
  • Vertraagt huidveroudering
  • Herstelt de natuurlijke balans in de huid
  • Anti-veroudering voor elke dag

U geniet optimaal van het huidverjongende effect als u het serum tweemaal per dag dun opbrengt. Gebruik het verjongende appelstamcel serum op de huid die gevoelig is voor rimpelvorming: gezicht en hals. U kunt het na het reinigen van de huid aanbrengen met een wattenstaafje.
Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief