Anti-Ageing Dag en Nacht crème

dag en nacht crème Multi Anti-Aging Controller Bestel direct

Multi Anti-Aging Controller

Een zijdezachte anti-ageing dag en nacht crème die uw huid verwent. De anti-ageing dag en nacht creme van Beauty By Dorien verhoogt de weerstand van uw huid met behulp van de allernieuwste generatie anti-rimpel peptide. Deze dag en nacht anti-ageing crème maakt de huid zacht, hydrateert en verjongt.

Anti-ageing crème met hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk vermogen vocht te behouden in huidcellen. De vochtarme huid wint daardoor aan veerkracht en blijft in een goede conditie. Dankzij een combinatie van werkstoffen zorgt de Multi anti-aging Controller crème dat hyaluronzuur en andere waardevolle werkstoffen voldoende doorwerken in de diepere huidlagen. U ziet uw huid daardoor snel gladder worden, en geniet bovendien van een langdurig resultaat. Tip: voor een intense anti-ageing verzorging kunt u de Multi Anti-Aging Controller ook combineren met het Swiss Apple Stem Cell Serum van Beauty By Dorien.

Antioxidanten en vitamines

Antioxidanten en vitamines zorgen voor een 24 uur durende verzorging en laten de tekenen van spanning en huidveroudering verdwijnen. Uw huid krijgt haar stralende allure weer terug.

Gebruik

’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Het effect is groter wanneer u van tevoren uw huid met lauwwarm water of met warme kompressen heeft gereinigd.

Inhoud

50 ml.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief