Anti-Ageing Collageen gel

Gold Collagen Booster Gel Bestel direct

Gold Collagen Booster Gel

Dé booster gel crème die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Fijne zichtbare rimpels verminderen om uw huid ten volle te laten schitteren. De goudkleurige collageen gel crème trekt direct in de huid en dankzij de huidverbeterende werking wordt uw huid aanmerkelijk gladder.

Collageen booster crème voor zeer droge huid

Ook voor een zeer droge of extreem droge huid geeft de Gold Collagen Booster Gel een zeer verzorgende en huidverbeterende behandeling. Door dagelijks gebruik zult u al snel geen last meer hebben van een droge huid. Gebruik voor de huid rondom de ogen de liftende oogcrème van Beauty By Dorien.

Collageen crème zorgt voor stevigheid

De booster gel crème die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Fijne zichtbare rimpels verminderen om uw huid ten volle te laten schitteren. De goudkleurige collageen gel crème trekt direct in de huid en dankzij de huidverbeterende werking wordt uw huid aanmerkelijk gladder.

Voordelen Anti-Ageing collageen gel

  • Unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een diepe werking
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Uw huid voelt direct zachter aan
  • Fijne rimpels verdwijnen bij dagelijks gebruik

Zo gebruikt u de Anti-Ageing Collageen gel crème

Breng de booster gel ’s ochtends en ’s avonds aan op gezicht en hals, en let speciaal op de huidgedeelten die droog aanvoelen of extra aandacht behoeven. De gel zachtjes inmasseren. Niet direct onder de ogen aanbrengen.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief