Anti-Acne Crème

Acne Solution Bestel direct

Acne Solution

Acne Solution is de basis voor dé innovatieve acne en puistjes-behandeling van dit moment. De anti-acne crème met vijfvoudige werking helpt bestaande acne bestrijden van puistjes en nieuwe acne te voorkomen. De crème vermindert de talgproductie, ruimt dode huidcellen op, voorkomt verstopte poriën, werkt ontstekingsremmend en verzacht de huid.

Vijfvoudige acne bestrijding

  • Vijf anti-acne mechanismen vormen de effectieve wapens van deze acne behandeling:
  • Remt de groei van alpha-reductase enzym en beperkt talgafscheiding
  • Exfoliërende werking door Salicylzuur: opruimen van dode huidcellen en stimuleren aanmaak van gezonde huidcellen
  • Voorkomt verstopte poriën
  • Verzacht de huid
  • Vermindert ontstekingen
  • Betrouwbare crème tegen puistjes

De huidverbeterende producten van Beauty By Dorien zijn zorgvuldig onderzocht op hun werking en de eigenschappen van de verschillende werkstoffen. Acne Solution bevat intens werkzame stoffen die bij goed gebruik risicovrij zijn en een gegarandeerde werking hebben. Heeft u een zeer gevoelige huid en veel last van puistjes, bouw het gebruik van de anti-acne crème dan rustig op. Begin met tweemaal per week en laat de huid tussentijds tot rust komen. Bouw langzaam op naar 3 x per week langzaam op naar dagelijks gebruik. Twijfelt u nog of de Acne Solution de oplossing is voor uw puistjes en huidprobleem, neem dan contact op met Dorien.nl.

Ontstekingsremmende creme

Acne Solution is een ontstekingsremmende crème, die roodheid en onrust in de door puistjes en acne aangedane huid reduceert. Het bevordert mede door de exfoliërende werking een frisse en gezonde uitstraling van de huid. 

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief