Anti-Acne Crème

Acne Solution Bestel direct

Acne Solution

Acne Solution van Beauty By Dorien is de basis voor de behandeling van puistjes en acne. De anti-acne crème met vijfvoudige werking helpt bestaande acne en puistjes te bestrijden en nieuwe te voorkomen. De crème vermindert de talgproductie, ruimt dode huidcellen op, voorkomt verstopte poriën, werkt ontstekingsremmend en verzacht de huid.

Vijfvoudige acne bestrijding

Vijf anti-acne mechanismen in de crème vormen de basis voor de effectieve aanpak van acne:

  • Remt de groei van alpha-reductase enzym en beperkt talgafscheiding
  • Exfoliërende werking door Salicylzuur: opruimen van dode huidcellen en stimuleren aanmaak van gezonde huidcellen
  • Voorkomt verstopte poriën
  • Verzacht de huid
  • Vermindert ontstekingen
  • Betrouwbare crème tegen puistjes

De huidverbeterende producten van Beauty By Dorien zijn zorgvuldig onderzocht op hun werking en de eigenschappen van de verschillende werkstoffen. Acne Solution bevat intens werkzame stoffen die bij goed gebruik risicovrij zijn en een gegarandeerde werking hebben. Heeft u een zeer gevoelige huid en veel last van puistjes, bouw het gebruik van de anti-acne crème dan rustig op. Begin met tweemaal per week en laat de huid tussentijds tot rust komen. Bouw langzaam op naar 3 x per week langzaam op naar dagelijks gebruik. Twijfelt u nog of de Acne Solution de oplossing is voor uw puistjes en huidprobleem, neem dan contact op met Dorien.nl.

Ontstekingsremmende crème

Acne Solution is een ontstekingsremmende crème. Het reduceert roodheid en onrust in de door puistjes en acne aangedane huid. Het bevordert een frisse en gezonde uitstraling van de huid. Dit komt mede door de werkzame ingrediënten die de dode huidcellen sneller verwijderen.

Beauty By Dorien crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief