Apparaten

Bij Dorien.nl Anti-Ageing center werken we uitsluitend met top apparaten, gediplomeerde specialistes en de allerbeste huidverbeteringsproducten van Beauty By Dorien. Wij zijn altijd op zoek naar de meest revolutionaire behandelmethoden om optimale resultaten te behalen. Onderstaand vindt u een overzicht van de apparatuur bij Dorien.nl Anti-Ageing Center. Bij de apparaten vindt u een link naar de behandeling waarbij we gebruik maken van het desbetreffende apparaat. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over een specifieke behandeling of onze apparaten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Apparaten bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

 apparatuur ooglidcorrectie  Jett Plasma Profi Lift   De Plasma ProLift ooglidcorrectie zonder operatie voeren we uit met de Jett Plasma Lift Profi. De behandeling met de Plasma Lift Profi is ook geschikt voor de behandeling van: diepere en oppervlakkige rimpels (bovenlip, kraaienpootjes), Acne (na de acute fase), couperose, pigmentvlekken en diverse littekens, zoals striae, acnelittekens en hyperkeratose
     
 ultra body shape apparaten Dorien   Ultra Body Shape stimuleert de afbraak van vet- en vochtophopingen, heeft een positieve werking op enzymen én stimuleert de spieraanmaak waardoor de huid strakker oogt. Het bijzondere van de Ultra Body Shape? Tijdens een behandeling van 30 minuten worden alle probleemzones (buik, billen én benen) in één keer aangepakt! Bekijk hier de Ultra Body Shape-behandeling.
     
 cryolipolyse  cryo lipolyse apparaten Coolipo Twin Dorien    De CoolipoTwin, het unieke apparaat om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals gebeurt met stoffen uit voeding. Meer informatie over het bevriezen van vet vindt u bij de Cryo lipolysebehandeling.
     
Accent apparaten Dorien   Accent werkt op basis van radiofrequente golven. Deze (onzichtbare) golven dringen door in de huid en verwarmen het weefsel. Als reactie op die warmte vindt collagenase plaats: er wordt collageen aangemaakt waardoor de huid verstrakt. Het apparaat wordt onder andere gebruikt bij de Anti-Ageing behandeling en het verwijderen van cellulite.
     
 almaRF apparaten Dorien    De IN-Motion™ technologie, die gebruikt wordt in het Alma RF™-apparaat, zorgt voor een geleidelijke verwarming van de huid. De gekoelde tip van het apparaat zorgt ervoor dat de huid een veilige therapeutische temperatuur bereikt waardoor het risico op huidbeschadiging en pijn uitgesloten is. Het ALMA RF-apparaat wordt gebruikt voor huidverstrakking.
     
endermologie apparaten Dorien   Deze methode zet het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen aan het werk, verstevigt, geeft vorm en maakt uw huid sterk en gezond. U verliest vet waar ú dat wilt! Hier vindt u meer informatie over de endermologiebehandeling.
     
Beauty Angel ELT apparaten Dorien   De Beauty Angel ELT gaat de strijd aan met huidveroudering en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar daadwerkelijk verminderd. Uw huid oogt zichtbaar egaler en stralender. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté verdwijnen. Dit apparaat gebruiken we bij de gelijknamige behandeling Beauty Angel ELT.
     
Beauty Pixel apparaten Dorien   De Beauty Pixel stimuleert de aanmaak van nieuw collageen waardoor de structuur en teint van de huid zichtbaar verbeteren en fijne lijntjes vervagen. Hoe dit gebeurt? Door het aanbrengen van duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid met een innovatieve laserstraal. De huid rondom deze microperforaties wordt intact gelaten en dit zorgt er voor dat de gaatjes direct dichtgroeien. De Beauty Pixel behandeling bieden we bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zowel aan voor vrouwen als mannen.
     
Harmony XL apparaten Dorien   De Harmony®XL biedt een zeer grote flexibiliteit om een uitgebreid aantal procedures uit te voeren, die specifiek gericht zijn op het huidprobleem van de cliënt. Het combineert verschillende technologieën om de meest voorkomende ouderdomsverschijnselen van de huid te behandelen. De Harmony XL wordt onder andere toegepast bij het verwijderen van couperose en pigmentvlekken, meer informatie over de behandeling vindt u hier.
     
lift6 apparaten Dorien   De methode Lift6 doet het bindweefsel enorm toenemen. Hierdoor wordt de gelaatshuid verstevigd en worden rimpels gecorrigeerd. Hier vindt u meer informatie over de Lift 6 behandeling.
     
mesotherapie apparaten dorien   Door middel van de Mesotherapie, die korte elektro-impulsen op de cellen en het weefsel flitst, worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultrakleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en kan veel meer microfijne meso-werkzame stoffen opnemen. Deze worden na de elektro-impulsen via de poriën ingebracht in de huid. Zonder naalden uw huid verbeteren? Lees dan meer over de mesotherapiebehandeling.
     
OXYjet Star apparaten Dorien   De Nora Bode OXYjet Star zuurstofbehandeling maakt het ons mogelijk om OXYjet Star bepaalde werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen, geheel pijnloos, effectief en veilig in te brengen, zonder naalden. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center behandelen we zowel vrouwen als mannen met de OXYjet Star.
     
Ellipse IPL apparaten Dorien   Uw ongewenste haargroei wordt definitief verwijderd met de Ellipse I²PL, door middel van lichtpulsen. Deze methode is sneller en effectiever dan andere methodes van het moment. Ellipse heeft niet voor niets de reputatie van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologie. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center gebruiken we de Ellipse I²PL voor het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. Bovendien hebben wij twee Ellipse I²PL waardoor er nauwelijks wachttijden zijn!
     
harmony SHR apparaten Dorien   De Harmony SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing en zet nieuwe maatstaven neer: veilige, effectieve en pijnloze behandelingen die uitermate geschikt zijn voor lichte haartjes en donkere huidtypes! Hier leest u meer informatie over definitief ontharen met Harmony SHR.
     
Hydra-Boost apparaten Dorien   Hydra-boost is een exclusieve behandeling, uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialistes, waarmee u in iets meer dan een uur van ontspanning weer een ‘nieuwe huid’ krijgt. Meer informatie over Hydra-boost, Hydra-boost Lift of Hydra-boost Lift eye? Bekijk dan de Hydra-boost behandeling. Wij beschikken over 5 apparaten!
     
PMU  hairstroke apparaten   Bij de hairstroke techniek wordt gebruik gemaakt van een apparaat met flinterdunne naaldjes. Met deze naaldjes worden kleine gaatjes in de huid gemaakt die vervolgens opgevuld worden met pigment. Hierdoor ontstaan wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn. Meer informatie? Bekijk de permanente make-up behandeling.
     
ionto skin apparaten   Het handstuk van de IONTO-SKIN® ABRASION SONO brengt radiofrequente golven in de huid, hierdoor ontstaat er een elektromagnetisch veld in het behandelgebied. De elektromagnetische energie wordt omgezet in warmte waardoor fibroblasten geactiveerd worden, de collageenaanmaak gestimuleerd wordt en stevigheid en celvernieuwing toenemen. Rimpeltjes, pigmentvlekken, littekens verdwijnen als sneeuw voor de zon! Meer over deze revolutionaire behandelmethode? Bekijk de microdermabrasiebehandeling. Wist u dat we bij Dorien.nl Anti-Ageing Center 4 microdermabrasie-apparaten hebben en de wachttijden hierdoor minimaal zijn?
     
beautytec_Sim_bij_dorien.nl Anti-Ageing Center apparaten   De Beautytec Sim is een staaltje hoogwaardige technologie, waarbij de combinatie van ultrageluid en micromassage ervoor zorgt dat er speciale werkstoffen tot diep in de huid worden opgenomen.  Het Beautytec Sim apparaat wordt gebruikt bij de gelijknamige behandeling Beautytec Sim en bij de T-away behandeing.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief