OXYjet

OXYjet behandeling Dorien.nl

OXYjet Star: de zuurstofbehandeling

OXYjet Star voor mannen? Klik hier

De OXYjet Star is een gezichtsbehandeling op basis van pure zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor anti-ageing en huidverbetering. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we al lange tijd met deze behandeling die de huid intensief verzorgt. Een veilige, pijnloze en effectieve behandeling, zonder gebruikmaking van naalden. De zuurstofbehandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor alle huidtypen. 

OXYjet behandeling

Huidverbetering met zuurstoftherapie

Naarmate je ouder wordt, wordt het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen minder. Dit activeert het verouderingsproces van de huid. Maar ook andere factoren hebben invloed op de huidveroudering. Denk bijvoorbeeld aan:

 • luchtvervuiling
 • stress
 • roken
 • voedingspatroon
 • erfelijkheid.
Algemeen

De gezichtsbehandeling die de huid verzorgt

OXYjet is een gezichtsbehandeling die uw huid intensief verzorgt. De zuurstoftherapie is een huidbehandeling die een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie geeft. Deze huidverzorging kan uw huid na de behandeling weer laten stralen en uw huid oogt egaler.

De OXYjet zuurstofbehandeling biedt een combinatie van:

 • huidverzorging
 • schoonheidsverzorging
 • gezichtsverzorging
 • huidverbetering
 • huidverjonging
OXYJet zuurstofbehandeling Dorien.nl

 

De OXYjet Star-methode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. 

Behandeling

De OXYjet zuurstofbehandeling

Na een goede reiniging van de huid, wordt een serum op de huid gebracht. Met behulp van het OXYjet-apparaat worden de huideigen stoffen in het serum diep in de huid ‘geblazen’: 

 • hyaluronzuur
 • phitohormonen
 • vitamines

Dit gebeurt met behulp van een pulserende druk van pure, medicinale zuurstof. Het is een no-needle behandeling dus er worden geen naalden gebruikt. Het gevoel van de pulserende lucht wordt vaak omschreven als ‘klopjes op de huid’.

OXYjet apparaat kin

 

De behandeling wordt vervolgd met een bindweefselmassage. Hiervoor wordt een verstevigend serum op de huid gebracht. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd op het gebied van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid verstevigd en gelift. De massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid waardoor de huid direct een echte oppepper krijgt en er fris uitziet. 

OXYjet behandelkop

Het is mogelijk zuurstof te inhaleren via een masker. Hierdoor wordt de huid ook van binnenuit gevoed met zuurstof. 

Het resultaat van de OXYjet-behandeling is direct zichtbaar.

OXYjet in kuurverband voor het beste resultaat

De OXYjet Star zuurstofbehandeling kunt u eenmalig ondergaan; als u bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheid heeft. De huid krijgt dan direct een oppepper.

Het beste resultaat van deze behandeling wordt behaald in kuurverband. Uw huid kan dan structureel verbeteren en verjongen. Vanzelfsprekend is de conditie van de huid leidend voor het persoonlijke behandelplan dat onze schoonheidsspecialistes opstellen. Over het algemeen geldt dat de behandeling, bij aanvang, eens in de twee weken plaatsvindt. Dit wordt 4 à 5 keer herhaald. Daarna volstaat het om de behandeling eens per 6 à 7 weken te herhalen. Het resultaat? Een frisse en verbeterde huid!

Apparatuur

Apparatuur OXYjet

De OXYjet Star zuurstofbehandeling brengt bepaalde werkstoffen (waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen) geheel pijnloos, effectief en veilig in de huid. Dit gebeurt door middel van een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2,2 bar (zonder naalden!). Het resultaat is direct zichtbaar. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser; de huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd. En dat al na één behandeling!

OXYjet apparaat Dorien.nl

 

Video

Bekijk diverse video’s waarin Dorien vertelt over de OXYjet behandeling.

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Marja

Deze gezichtsbehandeling zorgt echt voor een enorme huidverbetering! Ik heb een huidbehandeling ondergaan, om mijn verslapte en droge huid te verbeteren, maar denk erover om later een kuurtje te nemen. Misschien tegen de winter?

Petra

De Oxyjet is een hele fijn huidverzorging. Een keer een gezichtsbehandeling is ideaal voor een feestje, voor het ‘wauw wat zie jij er goed uit’-effect! En een goede anti rimpel behandeling!

Carmen

Een prettige schoonheidsverzorging. De manier om op korte termijn je huid verbeteren. Het geeft een frisse blik en mooie huid.

Esther

Je kunt een Oxyjetbehandeling zien als een intensieve gezichtsbehandeling. Elke week een maskertje van het beste merk kan niet op tegen een keer een zuurstofbehandeling. Zeker het proberen waard.

Gerbrig

Oxyjet is geen facelift die je huid straktrekt, maar een huidverjonging op korte termijn. Af en toe herhalen zou dus wel nodig zijn. Het heeft dan ook niet het prijskaartje van een facelift natuurlijk.

Ilse

Wegens mijn werk sta ik vaak in the picture. Door af en toe deze behandeling te ondergaan voel ik me een stuk zekerder waardoor ik niet alleen van buiten straal maar ook van binnen. Bedankt Dorien!

Prijzen

Prijzen OXYjet

Kort (alleen gelaat) € 99,00
Lang (gelaat, hals, decolleté) € 199,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief