OXYjet

OXYjet behandeling Dorien.nl

OXYjet Star: de zuurstofbehandeling

OXYjet Star voor mannen? Klik hier

De OXYjet Star is een behandeling voor anti-ageing en huidverbetering op basis van pure zuurstof. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we al lange tijd met deze behandeling die de huid intensief verzorgt. Een veilige en effectieve behandeling, zonder naalden of pijn. 

Huidverbetering met zuurstoftherapie

Naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd.
Dit gebeurt ook door invloeden van buitenaf als luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid. Door pure zuurstof in combinatie met huideigen stoffen van buitenaf toe te voegen, kan de huid aanzienlijk verbeteren. En dat is precies wat de OXYjet Star doet.

OXYjet huidlaag

De gezichtsbehandeling die de huid verzorgt

OXYjet is een gezichtsbehandeling die uw huid intensief verzorgt. De zuurstoftherapie is een huidbehandeling die een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie geeft. Deze huidverzorging kan uw huid na de behandeling weer laten stralen en uw huid oogt egaler*. Deze zuurstofbehandeling biedt een combinatie van:

  • huidverzorging
  • schoonheidsverzorging
  • gezichtverzorging
  • huidverbetering
  • huidverjonging
OXYJet zuurstofbehandeling Dorien.nl
Algemeen

Eenmalige behandeling of in kuurverband

De OXYjet Star zuurstofbehandeling kunt u eenmalig ondergaan, als u een feestje of speciale gelegenheid heeft, of uw huid gewoon een oppepper wilt geven. Ondergaat u de behandeling met OXYjet Star in kuurverband, dan zal uw huid structureel verbeteren en verjongen*. Het is bovendien mogelijk zuurstof te inhaleren, waarna u weer een fris en energiek gevoel zult hebben.

Meer weten?

De Nora Bode OXYjet Star-methode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. De behandeling is al vele jaren succesvol in het buitenland. Wilt u meer weten over de OXYjet Star, neem dan contact op via (0487) 51 75 34 of vul het contactformulier in.

Apparatuur

Apparatuur Oxyjet

De Nora Bode OXYjet Star zuurstofbehandeling maakt het ons mogelijk om bepaalde werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen, geheel pijnloos, effectief en veilig in te brengen, middels een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2,2 bar – zonder naalden. Het resultaat is na ongeveer een half uur al zichtbaar. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser; de huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.* En dat al na één behandeling!

OXYjet apparaat Dorien.nl

 

VideoErvaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Marja

Deze gezichtsbehandeling zorgt echt voor een enorme huidverbetering! Ik heb een huidbehandeling ondergaan, om mijn verslapte en droge huid te verbeteren, maar denk erover om later een kuurtje te nemen. Misschien tegen de winter?

Petra

De Oxyjet is een hele fijn huidverzorging. Een keer een gezichtsbehandeling is ideaal voor een feestje, voor het ‘wauw wat zie jij er goed uit’-effect! En een goede anti rimpel behandeling!

Carmen

Een prettige schoonheidsverzorging. De manier om op korte termijn je huid verbeteren. Het geeft een frisse blik en mooie huid.

Esther

Je kunt een Oxyjetbehandeling zien als een intensieve gezichtsbehandeling. Elke week een maskertje van het beste merk kan niet op tegen een keer een zuurstofbehandeling. Zeker het proberen waard.

Gerbrig

Oxyjet is geen facelift die je huid straktrekt, maar een huidverjonging op korte termijn. Af en toe herhalen zou dus wel nodig zijn. Het heeft dan ook niet het prijskaartje van een facelift natuurlijk.

Ilse

Wegens mijn werk sta ik vaak in the picture. Door af en toe deze behandeling te ondergaan voel ik me een stuk zekerder waardoor ik niet alleen van buiten straal maar ook van binnen. Bedankt Dorien!

Prijzen

Prijzen OXYjet

Kort (alleen gelaat) € 99,00
Lang (gelaat, hals, decolleté) € 199,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief