OXYjet

OXYjet behandeling Dorien.nl

OXYjet Star: de zuurstofbehandeling

OXYjet Star voor mannen? Klik hier

De OXYjet Star is een gezichtsbehandeling op basis van pure zuurstof. Het is een perfecte behandeling voor anti-ageing en huidverbetering.

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we al lange tijd met deze behandeling die de huid intensief verzorgt. Het is een veilige, pijnloze en effectieve behandeling waarbij we geen gebruik maken van naalden. De zuurstofbehandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor alle huidtypen. 

OXYjet behandeling

Huidverbetering met zuurstoftherapie

Naarmate je ouder wordt, neemt de huid van binnenuit minder zuurstof op. Hierdoor start het verouderingsproces van de huid.

Maar er zijn meer factoren die invloed hebben op de huidveroudering. Denk bijvoorbeeld aan:

 • luchtvervuiling
 • stress
 • roken
 • voedingspatroon
 • erfelijkheid.

OXYjet beeld

Algemeen

De gezichtsbehandeling die de huid verzorgt

OXYjet is een gezichtsbehandeling die de huid intensief verzorgt. De zuurstoftherapie geeft een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie. Deze huidverzorging laat de huid na de behandeling weer stralen en egaler ogen.

De OXYjet zuurstofbehandeling biedt een combinatie van:

 • huidverzorging
 • schoonheidsverzorging
 • gezichtsverzorging
 • huidverbetering
 • huidverjonging

De OXYjet Star-methode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. 

 

Behandeling

OXYjet zuurstofbehandeling

De behandeling start met een goede reiniging van de huid. Hierna brengt de schoonheidsspecialiste een serum aan op de huid. Met behulp van het OXYjet-apparaat worden de huideigen stoffen in het serum diep in de huid ‘geblazen’: 

 • hyaluronzuur
 • phitohormonen
 • vitaminen

Dit ‘in de huid blazen’ gebeurt met een pulserende druk van pure, medicinale zuurstof. Het gevoel van de pulserende lucht beschrijven onze klanten vaak als ‘klopjes op de huid’.

OXYjet apparaat kin

 

De behandeling wordt vervolgd met een bindweefselmassage. Hiervoor brengen we een verstevigend serum aan op de huid. De bindweefselmassage stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit verstevigt en lift de huid. De massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Hierdoor krijgt de huid direct een echte oppepper en oogt het fris. 

OXYjet behandelkop

Het is mogelijk zuurstof te inhaleren via een masker. Dit voedt de huid ook van binnenuit met zuurstof. 

Het resultaat van de OXYjet-behandeling is direct zichtbaar.

OXYjet in kuurverband voor het beste resultaat

Je kunt de OXYjet Star zuurstofbehandeling eenmalig ondergaan. Bijvoorbeeld voor een feestje of speciale gelegenheid. Zo geeft de behandeling de huid direct een oppepper.

Het beste resultaat van deze behandeling behalen we in kuurverband. De huid kan dan structureel verbeteren en verjongen.

De conditie van de huid is leidend voor het persoonlijke behandelplan dat onze schoonheidsspecialistes opstellen. Over het algemeen vindt de behandeling, bij aanvang, eens in de twee weken plaats. Dit herhalen we 4 à 5 keer. Daarna volstaat het om de behandeling eens per 6 à 7 weken te herhalen. Het resultaat? Een frisse en verbeterde huid!

oxyjet

Apparatuur

Apparatuur OXYjet

De OXYjet Star zuurstofbehandeling brengt bepaalde werkstoffen (waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen) geheel pijnloos, effectief en veilig in de huid. Dit gebeurt door middel van een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2,2 bar (zonder naalden!). Het resultaat is direct zichtbaar. De huid wordt prachtig mooi van structuur, voller, steviger en frisser; de huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd. En dat al na één behandeling!

Video

Bekijk diverse video’s waarin Dorien vertelt over de OXYjet behandeling.





Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Marja

Deze gezichtsbehandeling zorgt echt voor een enorme huidverbetering! Ik heb een huidbehandeling ondergaan, om mijn verslapte en droge huid te verbeteren, maar denk erover om later een kuurtje te nemen. Misschien tegen de winter?

Petra

Oxyjet is een hele fijn behandeling. Ideaal voor een feestje, voor het ‘wauw wat zie jij er goed uit’-effect! 

Carmen

Een prettige schoonheidsverzorging. De manier om op korte termijn je huid verbeteren. Het geeft een frisse uitstraling en mooie huid.

Gerbrig

Oxyjet is geen facelift die je huid strak trekt, maar een huidverjonging op korte termijn. Af en toe herhalen is dus wel nodig. Het heeft dan ook niet het prijskaartje van een facelift natuurlijk.

Ilse

Wegens mijn werk sta ik vaak in the picture. Door af en toe deze behandeling te ondergaan voel ik me een stuk zekerder waardoor ik niet alleen van buiten straal maar ook van binnen. Bedankt Dorien!

Prijzen

Prijzen OXYjet

Kort (alleen gelaat) € 99,00
Lang (gelaat, hals, decolleté) € 199,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief