Ooglidcorrectie zonder operatie

ooglidcorrectie Dorien Druten

Ooglidcorrectie zonder operatie voor mannen?    Klik hier

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Wilt u af van overhangende oogleden? Bent u de zware oogleden beu en wilt u niet altijd zo vermoeid of somber ogen? Of zorgen uw overhangende oogleden voor praktische problemen omdat ze het zicht beperken? Maar ziet u ook op tegen een operatie om uw oogleden te liften? Dan is onze nieuwe ooglidcorrectie-behandeling met de Jett Plasma Lift Profi dé behandeling voor u! Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageenaanmaak van de oogleden. Het is een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En ook nog een zeer betaalbaar en bewezen effectief*! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

 

Onze ooglift-behandeling is uitermate geschikt voor:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Ooglidcorrectie

De Plasma Prolift-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En voor jong en oud… 

Ooglidcorrectie Dorien

Resultaat ooglift voor/na*

Voordelen ooglidcorrectie zonder operatie (Plasma Prolift)

 • Zonder operatie, dus geen anesthesie
 • Geen hechtingen
 • Langdurig resultaat*

voordelen ooglidcorrectie

Bij deze behandeling werken wij  met de oogcrème uit onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien: de Intense Lifting Eyecream.

Algemeen

Is de ooglift behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

 • Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Epilepsie patiënten
 • Tijdens zwangerschap
 • Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

De specialiste beoordeelt voor de behandeling of u in aanmerking komt voor de ooglidcorrectie zonder operatie. Uw gezondheidstoestand en de conditie van de huid spelen hierbij een belangrijke rol. Tevens bespreekt zij met u de verschillende mogelijkheden. 

Twijfelt u of de behandeling voor u geschikt is? Neem gerust contact met ons op!

Aantal behandelingen ooglift zonder operatie

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot en uw huidtype. Maar ook de complexiteit van het probleem en uw individuele wensen spelen een rol. In de meeste gevallen kan één behandeling afdoende zijn. Echter, in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. De specialiste spreekt voorafgaand de verwachting met u door. Tussen de behandelingen moet dan een ‘rustperiode’ zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.

Wilt u meer informatie over de behandeling of een inspraak inplannen? Bel ons op (0487) 51 75 34 of stuur ons een mailtje via info@dorien.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. 

Behandeling

Hoe gaat de ooglidcorrectie behandeling in het werk?

Het behandelgebied wordt verdoofd middels een pad. Het apparaat werkt met een techniek die de huid eerst scant en vervolgens kleine ‘vonkjes’ afgeeft. Door de behandelkop 2 mm boven de huid over het behandeloppervlak te bewegen, wordt de huid verwarmd. Het bovenste laagje van de huid verdampt dan waarna het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en de weerstand van het weefsel start.

We werken met de ‘Dot by dot‘-techniek. Met de gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’ is het mogelijk om dots (puntjes) van slechts 0,1 mm te produceren. Hierdoor is alle energie op één punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4mm. Dit resulteert in samentrekken van de huid, wat een liftend effect geeft. 

Na de ooglidcorrectie behandeling

Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Het is belangrijk de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren maar niet te weken. Daarna 3 keer per dag de aanbevolen vettere oogcrème gebruiken die dun wordt opgebracht en goed wordt uitgestreken. Indien u naar buiten gaat, moet u de oogleden een paar keer per dag insmeren met de aanbevolen crème met factor 50 of compleet beschermen met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

 • De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
 • De eerste week niet in de sauna of infrarood.
 • Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
 • De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.

Na 12 weken is het eindresultaat bereikt. 

voordelen ooglidcorrectie

Resultaten

 * De resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Apparatuur

Ooglidcorrectie met Jett Plasma Lift Profi

Bij Dorien werken we met het revolutionaire cosmetische apparaat Jett Plasma Lift Profi; de nieuwste generatie apparatuur op het gebied van ooglidcorrectie.ooglidcorrectie apparaat dorien

De Jett Plasma Lift Profi is een gepatenteerd systeem. Het is het enige systeem in Nederland waarbij u een ooglift ondergaat met gelijkstroom. Hierdoor kan de plasma-straal heel precies de huid binnen dringen tot in de lederhuid (dermis) waar collageen en elastine zich bevinden.  

Hoe werkt de Jett Plasma Lift Profi?

Het apparaat werkt op basis van plasma, dat zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Een behandeling met plasma heeft een positief effect op de langere termijn omdat het indirect zorgt voor stimulatie op de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels. Hierdoor krijgen de behandelde zones een extra boost in hun stevigheid en volume.

Plasma ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine geladen plasma-straal, zonder dat er direct contact is met de huid. Als reactie op deze plasma-straal trekt de huid vrijwel direct samen waardoor er een liftend effect ontstaat. 

De behandeling met de Plasma Lift Profi is, naast de ooglift behandeling, ook uitermate geschikt voor de behandeling van:

 • Diepere en oppervlakkige rimpels, bijvoorbeeld bovenlip of kraaienpootjes
 • Acne (zodra de acute fase voorbij is: betere genezing en gen littekenvorming)
 • Couperose, teleangiectasie (haarvaatjes tot 1mm dik) en spinnaevi
 • Pigmentvlekken (uitsluitend na consult dermatoloog)
 • Verschillende littekens, zoals striae, acnelittekens en hyperkeratose

apparaat nominatie ooglift

 De Jett Plasma Lift Profi heeft de 3e plaats behaald (van honderden nominaties) voor de Professional Beauty Product of the Year 2017.

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Gertie

In één woord fantastisch. Ik had verwacht dat het best pijnlijk zou zijn, omdat er met verdovende crème wordt gewerkt. Maar dat viel gelukkig reuze mee. En het resultaat is prachtig. Krijg veel complimentjes en heb al heel wat vriendinnen over jullie behandeling verteld. Bedankt Dorien!

Prijzen

Prijzen Ooglidcorrectie zonder operatie, per behandeling

Ooglift boven- of onderooglid (prijs voor beide ogen)   € 375,-
Behandeling kraaienpootjes of rimpeltjes bovenlip    € 199,- 
Verschillende littekens, acnelittekens, hyperkeratose, couperose   € 175,- / € 275,- 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wilt u meer informatie over de behandeling of een inspraak inplannen? Bel ons op (0487) 51 75 34 of stuur ons een mailtje via info@dorien.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief