Microdermabrasie

Microdermabrasie bij Dorien.nl

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie voor mannen? Klik hier

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Het betekent letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. De dode huidcellen op het toplaagje van de opperhuid worden verwijderd (peeling) door middel van aluminium microkristallen. De behandeling is niet onaangenaam omdat het verwijderen van de dode huidcellen op microniveau gebeurt. De huid krijgt een nauwkeurige, gecontroleerde peeling totdat het gewenste resultaat is bereikt. En dat zie je al direct na de eerste behandeling; je huid heeft een mooiere, gladdere en frissere uitstraling dan voor de behandeling! En daar komen geen naalden aan te pas!

Microdermabrasie voor huidverjonging en huidverbetering!

Een gezonde, jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid fris en sterk. Maar naarmate we ouder worden, wordt dit proces vertraagd. De huid vernieuwt zich minder snel en wordt futloos en dof. Rimpels ontstaan, littekens blijven zichtbaar en huidbeschadigingen genezen moeilijker. De huid kan dan wel wat hulp gebruiken. Een microdermabrasie-gezichtsbehandeling kan de juiste behandeling zijn om de huid een echte oppepper te geven! 

microdermabrasie behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

De behandeling is voor bijna iedereen geschikt. Bij bepaalde indicaties (bijv. huidontstekingen) mag je deze behandeling niet ondergaan. Tijdens een intake komt dit uiteraard aan bod. De behandeling kan worden ingezet voor het aanpakken van onder meer de volgende huidproblemen:

 • Pigmentvlekken
 • Futloze huid
 • Droge huid
 • Verstopte poriën
 • Verslapte huid
 • Rokershuid
 • Ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid
 • Acne littekens
 • Milia (gerstekorrels)
 • Striae en andere littekens
 • Vette huid en acne
 • Huidbeschadigingen door de zon

Klik hier voor een overzicht van alle anti-ageing behandelingen.

Klik hier voor informatie over de micro dermabrasie-behandeling voor MANNEN!

Algemeen

Hoe werkt microdermabrasie?

Een microdermabrasie-behandeling kan de structuur en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Door middel van aluminium microkristallen verwijdert het microdermabrasie apparaat het toplaagje van de opperhuid (de bovenste huidlaag). Dit versnelt de afvoer van dode huidcellen en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Door middel van ultra-geluidsgolven worden de microdermabrasie werkstoffen dieper in de huid gebracht. Geluidsgolven kunnen tot wel 4 mm diep in de huid dringen. Deze golven bewegen de cellen van links naar rechts en zorgen er zo voor dat de cellen gerangschikt worden waardoor er ruimte wordt gecreëerd. Ruimte waar vloeistoffen in kunnen trekken. Buiten dat er nieuwe vloeistoffen de huid in kunnen treden, verlaten oude vloeistoffen de huid via de lymfe-banen. Deze combinatie zorgt er voor dat vloeistoffen zoals hyaluronzuur, collageen en vitamines de kans krijgen de huid tot wel 4 cm diep in te trekken.

De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frissere en gezondere huid! Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezondere, strakkere en meer egale en zuivere huid*.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon, maar de leeftijd speelt een belangrijke rol. Als we ouder worden gaat de celdeling trager en zijn er vaak meer behandelingen nodig.  

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling

Ultra-Microdermabrasie

Bij Dorien is het ook mogelijk een Ultra-Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Deze behandeling brengt het huidvernieuwende effect van microdermabrasie én het insluizen van effectieve stoffen door middel van ultrasone golven op deze vernieuwde huid samen. Een fantastische combinatie!

Dé behandeling om de huid te verjongen zonder naalden

Bij zowel de microdermabrasie behandeling als de Ultra-microdermabrasie behandeling komen geen naalden te pas. De huid wordt bij beide behandelingen ‘geslepen’ met de IONTO-SKIN® ABRASION SONO. De behandeling op microniveau resulteert in een pijnloze behandeling die direct resultaat laat zien.*

Apparatuur

Apparaat Microdermabrasie

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over drie Microdermabrasie apparaten, te weten de revolutionaire IONTO-SKIN® ABRASION SONO.

Het handstuk van de IONTO-SKIN® ABRASION SONO brengt radio-frequente golven in de huid waardoor er een elektromagnetisch veld in het behandelgebied ontstaat. De elektromagnetische energie wordt omgezet in warmte waardoor fibroblasten worden geactiveerd. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel. Hierdoor wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en neemt de stevigheid en celvernieuwing toe. En dit is nu precies de basis voor huidverbetering…

Lift_RF_Stab_einzeln

Kopstuk IONTO-SKIN® ABRASION SONO

IONTO-SKIN® ABRASION SONO

IONTO-SKIN® ABRASION SONO apparaat

Nieuw microdermabrasie apparaat Dorien.nl Anti-Ageing Center

Microdermabrasie apparaat Dorien.nl Anti-Ageing Center

Microdermabrasie behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Microdermabrasie behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Maja

Ik vind m’n huid zeker mooier geworden nu ik af en toe een microkuur laat doen bij Dorien. Ik had acne littekens en een vlekkerige huid. De kuur heeft echt effect gehad. Ik gebruik ook de producten de Dorien verkoopt. Super!

Amber

Mijn huid was een beetje rood na zo’n behandeling maar dat is logisch. Het komt omdat het bovenste laagje van je huid er als het ware af wordt geschuurd. Maar ik wil het zeker aanraden; je huid wordt er zeker veel mooier van!

NN

Ik heb ook een paar keer ‘microdermabrasie’ laten doen. En ik was heel tevreden over het resultaat. Mijn huid zag er frisser en gladder uit. Vlekjes werden minder duidelijk en mijn poriën werden ook kleiner.

Joyce

In het begin moet je wat geduld hebben, maar je huid begint steeds beter uit te zien. De oneffenheden vervagen goed, je huid is elastischer en krijgt een gezonde kleur.

Carmen

Hoewel ik de pubertijd al even gepasseerd ben, ik ben 28 jaar, heb ik nog steeds veel last van puistjes. Na elke behandeling bij Dorien merk ik dat mijn huid gezonder wordt en zie ik minder puistjes! Het helpt me om mijzelf zekerder te voelen. Een echte aanrader.

Prijzen

Prijzen (Ultra)Microdermabrasie

Microdermabrasie € 129,00
Ultra-Microdermabrasie € 169,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief