Mesotherapie

Mesotherapie bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. 

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid. Onze klanten omschrijven het resultaat van de mesotherapie-behandeling vaak als verbluffend.

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

 • (frons) rimpels
 • rimpels onder de ogen
 • rimpeltjes rond de mond
 • rimpels rond/op de kaaklijn
 • huidveroudering –> huidverjonging
 • slappe huid –> huidverstrakking
 • onzuivere huid
 • doffe huid, bijvoorbeeld door roken
 • volume-verlies van de huid
 • preventief / anti-ageing –> voorkomen huidveroudering

rimpels mesotherapie

 

Onze schoonheidsspecialistes adviseren u graag of ‘No Needle Mesotherapy’ voor u de meest optimale behandeling is. Dit doen zij na een uitgebreide analyse van van huid.

Algemeen

Hoe werkt Mesotherapie?

De Mesotherapie apparatuur flitst korte, onschadelijke elektro-impulsjes op de huid. Zo worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultra-kleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en neemt hierdoor veel meer microfijne stoffen op. Deze stoffen brengen we in grote hoeveelheden in de dieper gelegen huidlagen in; ongeveer drie keer zoveel als bij cosmetische injecties. Hierbij worden geen naalden gebruikt. Groot voordeel van mesotherapie is dat de apparatuur de stoffen direct in de huid brengt. Dit is tegenstelling tot, en als aanvulling op, crèmes die de huid van buitenaf verzorgen.

Lichaamseigen stoffen

Onze huid bevat huideigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de mesotherapie-behandeling worden deze lichaamseigen stoffen in de huid gemasseerd. Denk hierbij aan onder meer een mix van vitaminen en mineralen, hyaluronzuur (om de vochtbalans te herstellen) en aminozuren. Maar ook de minder bekende nucleïnezuren en co-enzymen helpen uw huid te vernieuwen en beschermen. Zo voelt de huid weer jong, fris, strak en gezond aan.

Wat is het effect van Mesotherapie?

Mesotherapie heeft een transdermaal effect. Dit wil zeggen dat de stoffen doordringen in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te repareren. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit alles stimuleert huidverjonging.  Hierdoor kunnen na de kuur rimpels aanzienlijk zijn verminderd en ziet uw gelaat er jonger uit!

mesotherapy_bij_dorien.nl Anti-Ageing Center

Wat zijn de voordelen van Mesotherapie?

 • gebruik van uitsluitend lichaamseigen stoffen;
 • resultaat is snel zichtbaar;
 • resultaat is heel natuurlijk.

De stoffen die worden gebruikt, versterken elkaar tot diep in de bovenste huidlagen. Hyaluronzuur zorgt voor optimale soepelheid en vochtbinding. Kortom, een enorme boost voor uw huid!

voordele mesotherapie

Apparatuur

Mesotherapie apparatuur

apparaat mesotherapie

Met No Needle Mesotherapy kunnen we zeer grote hoeveelheden goede stoffen – ongeveer drie keer zo veel als bij cosmetische injecties – in de diepere huidlagen inbrengen. 

Elektro-impulsen stimuleren de huid

Door middel van de mesotherapie, die korte elektro-impulsen op de cellen en het weefsel flitst, worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultrakleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en kan veel meer microfijne meso-stoffen opnemen. Deze stoffen worden na de elektro-impulsen via de poriën ingebracht in de huid. Bij Mesotherapy worden stoffen, waaronder hyaluronzuur, in de huid gebracht met elektro-impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de binding stimuleert van water in de huid en de fibroblasten. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven.

Video

Bekijk onderstaande video’s* voor meer informatie over hoe de behandeling Mesotherapie in het werk gaat.

* Aan het eind van de viodeo wordt automatisch de volgende informatievideo gestart.Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Mery

Mesotherapie is voor mij een extraatje. Ik leef gezond, verzorg mijn huid goed en gebruik de producten van Dorien die ze ook in de salon gebruiken. De conditie van mijn huid is sinds de eerste behandeling verbeterd en ik krijg aardig vaak complimentjes. Toch leuk.

Nicole

Ik wil de expressie in mijn gezicht niet kwijt, iets wat je vaak ziet gebeuren. Maar ik wilde natuurlijk wel een stralende en strakke huid! Meso is hiervoor echt de oplossing, het is een natuurlijk facelift.

Ter Hoog

De behandelingen waren aangenaam en ontspannen. Na iedere keer zag ik verbetering en de kuur is naar volle tevredenheid afgerond.

Anke

Ik ben als de dood voor naalden, dus voor mij was deze behandeling echt een uitkomst. Ik ben erg blij met het resultaat, ik voel me weer helemaal jong en gezond!

Meer reviews en ervaringen vind je op KliniekErvaringen.nl
Prijzen

Prijzen Mesotherapie

Kuur (10 behandelingen) € 1.259,00
Losse behandeling € 127,90

 Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief