Huidverstrakking

huidverstrakking

Strakke huid met Alma RF™

Dorien.nl biedt een zeer effectieve behandeling voor huidverstrakking. Tijdens deze behandeling werken wij met het revolutionaire Alma RF apparaat. Dit apparaat kent vele toepassingsmogelijkheden en pakt dan ook verschillende huidproblemen en probleemzones aan. De behandelmethode is bijvoorbeeld uitermate geschikt om:

 • een slappe gezichtshuid met rimpeltjes te verstrakken;
 • gezichtscontouren te verstrakken;
 • fijne en diepere rimpeltjes op te vullen;
 • de nek en het decolleté te verstrakken.

huidverstrakking met Alma RF

De voordelen van huidverstrakking met Alma RF?

 • Al na de eerste behandeling is het resultaat zichtbaar én verbluffend.*
 • Huidverstrakking met het Alma Rf™ is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.
 • De behandeling is pijnloos en wordt zelfs als comfortabel en ontspannend ervaren.
 • Klinisch bewezen lange termijn resultaten.
Algemeen

Hoe werkt huidverstrakking?

Naarmate je ouder wordt, vindt er in je huid minder celdeling plaats en verliest de huid haar elasticiteit. Hierdoor verslapt de huid en verandert de textuur van de huid. Dit wordt met name zichtbaar in lijntjes en rimpeltjes.

Het ouderdomsproces kun je niet stoppen maar met goede behandelingen wel degelijk vertragen! Bijvoorbeeld met radiofrequentie. Radiofrequentie wordt al jaren met succes gebruikt in de beautybranche. Bij veel methoden, zoals lichtstralen, wordt alleen het oppervlak van de huid bereikt. Bij behandelingen met radiofrequentie worden echter juist de diepere huidlagen bereikt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. De huid wordt dus van binnenuit behandeld.

Behandeling

Huidverstrakking door middel van radiofrequentie

Wij maken voor huidverstrakking gebruik van het Alma RF-apparaat. Dit apparaat tilt ‘radiofrequentie-behandelingen’ naar een hoger plan. Tijdens de behandeling wordt er op de te behandelen huid gel aangebracht. Hierdoor geleidt de energie (medische radiogolven) van het Alma RF-apparaat beter.

Het kopstuk van het apparaat wordt vervolgens gebruikt om de verschillende huidlagen geleidelijk te verwarmen.

 

De energie die wordt opgewekt met de radiofrequentie wordt door het huidweefsel omgezet in warmte. Het verwarmen van de huid zorgt voor het activeren, samentrekken en vermenigvuldigen van de collageenvezels diep in de huid, terwijl het huidoppervlak in tact blijft. Er worden niet alleen nieuwe collageenvezels aangemaakt, maar ook de oude, niet-elastische vezels worden afgebroken en geherstructureerd tot een nieuw, sterk collageennetwerk. Hierdoor wordt de huid soepeler en steviger. Het resultaat? Een zichtbaar strakkere huid.* 

Onderstaande afbeelding geeft meer inzicht in de werking van de behandeling:

huidverstrakking met Alma RF bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Na de behandeling huidverstrakking

Na de behandeling kunt u direct de dagelijkse bezigheden hervatten; er is geen herstelperiode nodig. In de eerste paar uren na een behandeling kan de huid enigszins rood ogen, maar dat trekt snel weg. We raden aan direct na de behandeling contact met de zon te vermijden. Om klachten te voorkomen adviseren we in de eerste week na de behandeling zonnebrand met een hoge UV-factor te gebruiken als u naar buiten gaat.

Aantal behandelingen huidverstrakking

Het proces van huidverstrakking verloopt in stapjes. Vandaar dat de behandeling in het begin iedere twee weken moet worden herhaald. Zo werken we toe naar een bepaald niveau. Daarna is het belangrijk de behandeling periodiek te herhalen. Gemiddeld is dat eens per 3 à 4 maanden, een beetje afhankelijk van de huid.

Apparatuur

Apparatuur Alma RF™

Dit apparaat combineert de zogenaamde IN-Motion™ technologie met de gekoelde tip. Dit biedt de volgende voordelen*:

 • meer comfort voor onze klant
 • snellere behandeling
 • meer effectiviteit van de behandeling

huidverstrakking apparaat

De IN-Motion™ technologie zorgt voor een geleidelijke verwarming van de huid. Door de gekoelde tip van het apparaat bereikt de huid een veilige therapeutische temperatuur. Hierdoor zijn de risico’s op huidbeschadiging en pijn uitgesloten.

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Maria

Heerlijke behandeling waarbij het lijkt alsof je in de zon ligt… En het resultaat was ook nog eens geweldig.

Mevr. Dekker

Zien doet geloven. En ik heb het gezien! De complimentjes die ik van anderen ontvang, bevestigen voor mij de werking van de behandeling. Fantastisch!

Lisa

Meteen na één behandeling zag ik resultaat. En het werd steeds beter. Nu ga ik eens in de 4 maanden naar Dorien voor een ‘onderhoudsbeurt’ van mijn huid. Het is een fijne behandeling in een vertrouwde omgeving. Dat maakt het een prettige ervaring. 

Prijzen

Prijzen huidverstrakking met Alma RF™

Gezicht € 179,00
Hals € 149,00
Decolleté € 139,00
Gezicht en hals € 285,00

Vooraf maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid en uw huidprobleem komen wij tot bepaling van de behandelduur en kosten.

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief