Huidverjonging

huidverjonging dorien

Verjongen en verbeteren van uw huid

Dorien.nl Anti-Ageing Center is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging, oftewel anti-ageing. We werken met de nieuwste apparatuur en technologieën die tot doel hebben uw huid te verbeteren en te verjongen. Onze specialistes kunnen voor praktisch elk huidprobleem een oplossing bieden. Tijdens de intake en na analyse van uw huid en vraag/probleem, bepalen wij in samenspraak met u de gewenste behandeling(en).

Verouderingsproces van de huid

Er is geen ontkomen aan: wanneer we ouder worden verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf; vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dat proces echter steeds trager. Of, anders gezegd, verloopt het verouderingsproces sneller naarmate je ouder wordt. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en daardoor neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Bekend is dat alcohol, roken, stress en zonnen het ouder worden van de huid versnellen; deze factoren de vertragen namelijk de celvernieuwing en onttrekken vocht aan de huid.

Huidverjonging; wat kan ik doen?

Huidverjonging heeft betrekking op verschillende huidproblemen. Hierbij kunt u denken aan:

  • rimpels
  • huidverslapping
  • verminderde huidstructuur, grote poriën
  • littekens
  • pigment, ouderdomsvlekken
  • couperose of rosacea

Goede behandelingen voor huidverjonging zorgen dat de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier verminderen. De kwaliteit van de huid wordt verbeterd waardoor de huid er gezonder uitziet en beter aanvoelt. Welke behandeling het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw huid, uw wensen en de aard en mate van de huidveroudering. Bij Dorien.nl bieden we de volgende behandelingen aan:

Persoonlijk behandelplan huidverjonging

Voor behandelingen op het gebied van huidverjonging met het beste resultaat bent u in goede handen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center. Welke van bovenstaande behandelmethoden het beste aansluit bij uw wensen en huidprobleem is afhankelijk van diverse factoren. Wij nodigen u graag uit voor een consultgesprek, waarbij er een grondige huid- en probleemanalyse wordt gemaakt. Hierna kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u samenstellen, waarmee we het beste resultaat kunnen behalen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief