Huidverjonging

huidverjonging dorien

Huidverjonging & Carbon Peel met Alma Switch Collageen Booster

Een jonge huid straalt, is gaaf en glad van structuur. Naarmate we ouder worden, heeft dat ook effecten op de huid. Maar ook blootstelling aan de zon, het klimaat en levensstijl spelen hierin een rol. Ze laten allen hun sporen na in de vorm van onvolkomenheden van de huid. Denk hierbij aan rimpeltjes, fijne lijntjes, een ongelijkmatige teint en een slappe huid. Dan is het hoog tijd voor huidverjonging!

 

 

Wij bieden twee behandelingen aan met het geavanceerde Alma Switch Collageen Booster apparaat, te weten:

 • Huidverjonging
 • Carbon Peel

 

Huidverjonging

Onze nieuwste behandeling voor huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster revitaliseert de ouder wordende huid. Zo krijgt de huid, op een natuurlijke wijze, een jonger, gladder, frisser en gezonder aanzien.

Huidverjonging Alma Switch Collageen Booster Dorien Schonenberg  

Voordelen van huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster bij Dorien:

 • Relatief snelle behandeltijd
 • Geen hersteltijd
 • Langdurig resultaat
 • Natuurlijk resultaat
 • Bewezen veilig
 • Nagenoeg pijnloos

De behandeling maakt de huid weer natuurlijk stralend en vitaal.

 

Als bekend anti-ageing instituut met ruim 30 jaar ervaring, weten wij alles van natuurlijke huidverjonging zonder operatie. En de behandeling met de Alma Switch Collageen Booster is hiervoor uitermate geschikt. En niet alleen voor het gezicht. De behandeling is ook zeer effectief voor bijvoorbeeld handen en hals. Onze specialistes adviseren je graag!

Carbon Peel

Kies voor de Carbon Peel behandeling met de Alma Switch Collageen Booster voor een ultieme peeling. Het aanbrengen van carbon (koolstof) op het gezicht, in combinatie met de krachtige en veelzijdige (en veilige!) laser, peelt de huid, ontstopt en verkleint de poriën, vermindert de talgproductie en maakt een ruwe en oneffen huid glad.

carbon peel huidverjonging

In goede handen bij Dorien.nl

Voor behandelingen met het beste resultaat ben je in goede handen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center: 

 • Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist ®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche. Daarmee staat ons instituut garant voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.
 • Dorien Anti-Ageing Center is daarnaast lid van het ANBOS huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Ons lidmaatschap van deze brancheorganisatie, staat garant voor goede en verantwoorde behandelingen.

logo huidspecialist en anbos huidverjonging

 

Algemeen

Verouderingsproces van de huid

Er is geen ontkomen aan: wanneer we ouder worden, verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf nog wel, maar vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dit proces steeds trager. Of, anders gezegd: het verouderingsproces verloopt sneller naarmate je ouder wordt. De ouder wordende huid verliest meer vocht en talg; daardoor gaat de huid droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en neemt de elasticiteit van de huid af.

Anti-Ageing

Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Wel is bekend dat een aantal factoren de veroudering van de huid versnelt, namelijk:

 • alcohol
 • roken
 • stress
 • zonnen

Deze factoren vertragen de vernieuwing van de huidcellen en onttrekken vocht aan de huid. Dit versnelt het verouderingsproces van de huid. 

Tips natuurlijke huidverjonging gezicht

 • Drink geen, of met mate, alcohol
 • Rook niet
 • Zorg voor voldoende ontspanning en voorkom stress
 • Bescherm uw huid tegen zonlicht met een goede sunblock crème
 • Reinig en verzorg uw huid dagelijks met goede huidverbeteringsproducten.
 • Bezoek regelmatig de schoonheidsspecialiste behandelingen op maat.
Behandeling

Persoonlijk behandelplan

Voordat wij met de behandeling starten, maken wij een grondige huid- en probleemanalyse. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan samen waarmee we het beste resultaat kunnen behalen.

Behandeling huidverjonging

Onze behandeling start met het goed reinigen van de huid. Je krijgt vervolgens een bril op om de ogen te beschermen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste beweegt vervolgens met het handstuk over de huid.

De laserstralen dringen diep door in de huid tot bij de fibroblasten. Dit zijn langlevende cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze fibroblasten zijn in onze jeugd zeer actief. Naarmate we ouder worden, worden ze echter steeds minder actief. Door de fibroblasten te stimuleren, worden ze weer actief. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de behandeling.

carbon peel huid

De stralen maken minuscule incisies in de lederhuid; dit is nauwelijks voelbaar en gebeurt vanzelfsprekend zonder de opperhuid te beschadigen. De fibroblasten worden zo gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Met andere woorden, door de fibroblasten in de huid te stimuleren, wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. De huid wordt dus aan het werk gezet. Hierdoor kan het enige tijd duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Na de behandeling voelt de huid enigszins warm aan. Er is geen hersteltijd dus je kunt direct verder met de bezigheden van die dag. Deze behandeling voor huidverjonging is summerproof dus kan het gehele jaar worden uitgevoerd. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn  een of meerdere behandelingen nodig. 

Behandeling Carbon Peel

De behandeling start met het aanbrengen van een laagje (zwarte) carbon (koolstof) op het gezicht. Je krijgt vervolgens een bril op om de ogen te beschermen. De specialiste beweegt vervolgens met het handstuk over de huid. 

carbon peel behandeling

De carbon dient als lichtversterker. Hierdoor worden de effecten van het apparaat op het behandelgebied verhoogd. Zodra het carbon de poriën binnendringt, verhit en vernietigt de (veilige) laser de carbon op het oppervlak van de huid. En binnen de poriën. Met andere woorden: het peelt de huid, ontstopt en verkleint de poriën, vermindert de talgproductie en maakt een ruwe en oneffen huid glad. Het gevolg? Een diepe peeling en een direct gladdere huid. 

De behandeling verloopt snel en er is geen hersteltijd. Je kunt dus snel door met de dagelijkse werkzaamheden. De Carbon Peel behandeling is summerproof en kunnen we dus het gehele jaar uitvoeren.  

Voordelen van de Carbon Peel behandeling:

Voordelen Alma Switch Collageen Booster

Apparatuur

Krachtige oplossing voor huidverjonging

Het Alma Switch Collageen Booster apparaat is de krachtigste oplossing voor laserbehandelingen die op dit moment verkrijgbaar is. 

Alma Switch huidverjonging  

Dankzij drie krachtige lasertechnologieën (Q-switched, lange puls en quasi lange puls) behandelt de apparatuur een groot aantal huidindicaties zoals:

 • huidveroudering
 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • verminderende elasticiteit

Het apparaat is uitermate geschikt voor een nauwkeurige en accurate behandelingen. Het is geschikt voor alle huidtypen; zowel bij de dunnere, lichtere als de donkere huid worden zeer goede resultaten geboekt.

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De apparatuur is voorzien van het FDA-keurmerk. Hiermee voldoet het aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. 

Video

Huidverjonging

Dorien laat zien hoe de behandeling ‘Huidverjonging’ in het werk gaat. De behandeling stimuleert de fibroblasten in de huid. Hierdoor worden ze geactiveerd om opnieuw collageen aan te maken. Na verloop van tijd resulteert dit in een gladdere, jongere en frisser ogende huid.


 

De behandeling is absoluut pijnvrij; qua gevoel is het te vergelijken met een warm compres. Er is geen downtime en je huid heeft geen last van roodheid. Je kunt na de behandeling dus direct door met je dagelijkse werkzaamheden.


Carbon Peel

Dorien laat zien hoe de behandeling ‘Carbon Peel’ in het werk gaat. Prijzen

Kosten huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster

Gezichtslift € 198,00
Halslift € 179,00
Combi deal € 329,00
Bovenlip € 98,00
Handen € 149,00
Carbon Peel incl. ampul € 179,00

Klik hier voor de volledige prijslijst van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief