Harmony XL

Harmony XL Dorien.nl

Harmony XL: lichttherapie in de strijd tegen huidproblemen

De Harmony XL is een veelzijdige behandelmethode met licht tegen meer dan 40 huidaandoeningen/-indicaties. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan:

  • hyperpigmentatie en andere pigmentaandoeningen
  • acne(littekens)
  • couperose
  • huidverjonging en -verbetering
  • rimpels
Algemeen

Lichttherapie tegen huidaandoeningen

De Harmony XL is een zeer betrouwbare, multifunctionele en snelle behandelmethode.  Verschillende huidaandoeningen kunnen worden aangepakt met behulp van de lichttherapie van de Harmony XL. De verschillende handstukken van de apparatuur bieden allemaal een andere behandeling. Hierdoor wordt een groot aantal huidproblemen aangepakt met dit ene apparaat.

Harmony XL

  • Groot behandeloppervlak
  • Betrouwbaar
  • Multifunctioneel
  • Snelle behandeling
  • Geschikt voor veel huidaandoeningen gezicht

Huidtherapie voor alle huidtypes

De mogelijkheden van de Harmony XL zijn enorm. Met zeven pulsed light- en UVB-technologieën die middels wel 13 handstukken kunnen worden gebruikt, kunnen praktisch alle huidproblemen effectief en snel worden aangepakt. De Harmony XL is ontwikkeld met speciale aandacht voor de gebruiker en de cliënt. Met lage energiestromen worden uitstekende resultaten bereikt voor alle huidtypes. Uitgebreide koeling van de huid is overbodig en vanzelfsprekend voldoet bij ons instituut alles aan de meest strikte veiligheidseisen.

Wilt u meer weten

Neem voor vragen of meer uitgebreide informatie contact met ons op via telefoonnummer (0487) 51 75 34 of het contactformulier.

Apparatuur

Apparatuur Harmony XL

harmony_XL_apparaat

De Harmony®XL laser is ontwikkeld om zowel met gepulseerd licht als met laserlicht te werken. De Harmony®XL Laser biedt een zeer grote flexibiliteit om een uitgebreid aantal procedures uit te voeren, die specifiek gericht zijn op het huidprobleem van de cliënt. Het combineert negen verschillende technologieën om de meest voorkomende ouderdomsverschijnselen van de huid te behandelen. De Harmony XL behandelt een groot oppervlak, is betrouwbaar en u bent minder tijd kwijt voor een behandeling. Bovendien kiest u voor een pijnloze niet chirurgische ingreep die geheel veilig is voor uw huid. Voor verschillende behandelingen zijn verschillende handvatten aanwezig, met allemaal hun eigen werking.

Video

RTL4 Medicaltravel uitzending over de aanpak van couperose en pigmentvlekjes met de Harmony XL.


RTL4 4ME uitzending over vermindering/verwijdering van couperose.


RTL4 4ME uitzending over vermindering/verwijdering van pigmentvlekken.


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ans

Ik had echt heel veel pigmentvlekjes, op mijn voorhoofd en handen, en ik ben heel blij dat het met deze behandeling weg is gehaald. Het doet eigenlijk geen zeer, je voelt alleen een flits met een tinteling, maar geen pijn.

Carolien

Ik heb mijn couperose laten behandelen bij Dorien. Na een analyse van mijn huid kreeg ik duidelijk advies en al snel had ik de beslissing gemaakt dat ik een Harmony-behandeling wilde. Mijn ervaring met Harmony XL is erg positief!

JvD

Snelle behandeling. De rode vlekken in mijn gezicht zijn behandeld met de Harmony en ik ben erg blij met het resultaat.

Riek

De rode adertjes op mijn wangen zijn ontzettend verminderd. Ik had helemaal geen hoge verwachtingen, ben echt blij verrast met dit resultaat!

Laura

Ik heb al heel veel behandelingen geprobeerd voor mijn spataderen. Ik ben nu twee keer behandeld met de Harmony en ik kom zeker nog terug, het is voor mij de eerste pijnloze behandeling die werkt!

Prijzen
Couperose per flits €27,50
Pigmentvlekken per flits €24,50
Skintightening prijs op aanvraag

 

Klik hier voor de volledige prijslijst

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief