Harmony XL

Harmony XL Dorien.nl

Harmony XL: lichttherapie in de strijd tegen huidproblemen

De Harmony XL is een veelzijdige behandelmethode met licht. We zetten het in tegen meer dan 40 huidaandoeningen en huidindicaties. Denk hierbij onder meer aan:

  • hyperpigmentatie en andere pigmentaandoeningen
  • acne(littekens)
  • couperose
  • huidverjonging en -verbetering
  • rimpels
Algemeen

Lichttherapie tegen huidaandoeningen

De Harmony XL is een zeer betrouwbare, multifunctionele en snelle behandelmethode.  We pakken verschillende huidaandoeningen aan met behulp van de lichttherapie van de Harmony XL. Het apparaat heeft verschillende handstukken. Deze bieden allemaal een andere behandeling. Hierdoor kunnen we met dit ene apparaat een groot aantal huidproblemen aanpakken. 

Harmony XL

De voordelen van de lichttherapie op een rijtje:

  • Groot behandeloppervlak
  • Betrouwbaar
  • Multifunctioneel
  • Snelle behandeling
  • Geschikt voor veel huidaandoeningen gezicht

Huidtherapie voor alle huidtypes

De mogelijkheden van de Harmony XL zijn enorm. Het heeft zeven pulsed light- en UVB-technologieën die we met 13 handstukken kunnen inzetten. Zo kunnen we vele huidproblemen effectief en snel aanpakken. De Harmony XL is ontwikkeld met speciale aandacht voor de gebruiker en de cliënt. Met lage energiestromen bereiken we uitstekende resultaten voor alle huidtypes. Uitgebreide koeling van de huid is overbodig. Vanzelfsprekend voldoet bij ons instituut alles aan de meest strikte veiligheidseisen.

Wilt u meer weten

Neem voor vragen of meer uitgebreide informatie contact met ons op via telefoonnummer (0487) 51 75 34 of het contactformulier.

Apparatuur

Apparatuur Harmony XL

harmony xl apparaat

De Harmony®XL laser werkt zowel met gepulseerd licht als met laserlicht. Het apparaat biedt een zeer grote flexibiliteit om een uitgebreid aantal procedures uit te voeren. Vanzelfsprekend specifiek gericht op het huidprobleem van de cliënt. Het combineert negen verschillende technologieën. Hiermee behandelt de Harmony XL de meest voorkomende ouderdomsverschijnselen van de huid.

De Harmony XL behandelt een groot oppervlak in een keer. Het is zeer betrouwbaar en u bent minder tijd kwijt voor een behandeling. Bovendien kiest u voor een veilige, pijnloze en niet chirurgische ingreep. Voor verschillende behandelingen zijn verschillende handstukken aanwezig; allemaal met hun eigen werking.

Video

RTL4 Medicaltravel uitzending over de aanpak van couperose en pigmentvlekjes met de Harmony XL.


Uitzending van RTL4 4ME  over de vermindering/verwijdering van couperose.


RTL4 4ME uitzending over vermindering/verwijdering van pigmentvlekken.


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ans

Ik had echt heel veel pigmentvlekjes, op mijn voorhoofd en handen, en ik ben heel blij dat het met deze behandeling weg is gehaald. Het doet eigenlijk geen zeer, je voelt alleen een flits met een tinteling, maar geen pijn.

Carolien

Ik heb mijn couperose laten behandelen bij Dorien. Na een analyse van mijn huid kreeg ik duidelijk advies en al snel had ik de beslissing gemaakt dat ik een Harmony-behandeling wilde. Mijn ervaring is erg positief!

JvD

Snelle behandeling. De rode vlekken in mijn gezicht zijn behandeld en ik ben erg blij met het resultaat.

Riek

De rode adertjes op mijn wangen zijn ontzettend verminderd. Ik had helemaal geen hoge verwachtingen, ben echt blij verrast met dit resultaat!

Laura

Ik heb al heel veel behandelingen geprobeerd voor mijn spataderen. Ik ben nu twee keer behandeld met de Harmony en ik kom zeker nog terug, het is voor mij de eerste pijnloze behandeling die werkt!

Prijzen
Couperose per flits €27,50
Pigmentvlekken per flits €24,50
Skintightening prijs op aanvraag

 

Klik hier voor de volledige prijslijst

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief