Collageen Booster

collageen booster dorien

Alma Switch Collageen Booster

Geef je huid een collageen boost met onze nieuwste behandeling met de Alma Switch Collageen Booster. De Collageen Booster behandeling revitaliseert de ouder wordende huid. Zo krijgt de huid, op een natuurlijke wijze, een jonger, gladder, frisser en gezonder aanzien.

Huidverjonging Alma Switch Collageen Booster Dorien Schonenberg  

We zetten de voordelen van de Collageen Boost met de Alma Switch Collageen Booster bij Dorien even op een rijtje:

  • Relatief snelle behandeltijd
  • Geen hersteltijd
  • Langdurig resultaat
  • Natuurlijk resultaat
  • Bewezen veilig
  • Nagenoeg pijnloos

De behandeling maakt de huid weer natuurlijk stralend en vitaal; het geeft een echte collageen boost!

 

Behandeling

Persoonlijk behandelplan

Voordat wij met de behandeling starten, maken wij een grondige huid- en probleemanalyse. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan samen waarmee we voor u het beste resultaat behalen.

Behandeling

Onze behandeling start met het goed reinigen van de huid. U krijgt vervolgens een bril op om uw ogen te beschermen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste beweegt met het handstuk over de huid.

De laserstralen dringen diep door in de huid tot bij de fibroblasten. Dit zijn langlevende cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze fibroblasten zijn in onze jeugd zeer actief. Naarmate we ouder worden, worden ze echter steeds minder actief. Door de fibroblasten te stimuleren, worden ze weer actief. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de behandeling.

De stralen maken minuscule incisies in de lederhuid; dit is nauwelijks voelbaar en gebeurt vanzelfsprekend zonder de opperhuid te beschadigen. De fibroblasten worden zo gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Met andere woorden, door de fibroblasten in de huid te stimuleren, activeren we de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid wordt dus aan het werk gezet; hierdoor kan het enige tijd duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

collageen booster voor en na beelden

Na de behandeling voelt uw huid enigszins warm aan. Er is geen hersteltijd dus u kunt direct verder met uw dagelijkse bezigheden. Deze behandeling voor huidverjonging is summerproof en kunnen we dus het hele jaar door uitvoeren. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de conditie van uw huid. 

voordelen collageen booster

Apparatuur

Krachtige oplossing voor huidverjonging

Het Alma Switch Collageen Booster apparaat is momenteel de krachtigste oplossing voor de behandelingen. 

Alma Switch  

Drie krachtige pulstechnologieën (Q-switched, lange puls en quasi lange puls) zijn het geheim achter dit apparatuur. Het behandelt een groot aantal huidindicaties, zoals:

  • huidveroudering
  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • verminderende elasticiteit van de huid

Het apparaat is uitermate geschikt voor een nauwkeurige en accurate behandeling. Het is geschikt voor alle huidtypen en boekt zowel bij de dunnere, lichtere als de donkere huid zeer goede resultaten.

Het apparaat wordt ook gebruikt bij de behandeling ‘carbon peel‘.

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De apparatuur is voorzien van het FDA-keurmerk. Hiermee voldoet het aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. 

Video

Collageen Booster

Dorien laat zien hoe de behandeling in het werk gaat. Door de fibroblasten in de huid te stimuleren worden ze geactiveerd om opnieuw collageen aan te maken. Dit resulteert na verloop van tijd in een gladdere, jongere en frisser ogende huid.

De behandeling is absoluut pijnvrij. Het is qua gevoel  te vergelijken met een warm compres. De behandeling kent geen downtime en je huid heeft geen last van roodheid. Na de behandeling kun je dus direct door met de dagelijkse werkzaamheden.


Prijzen

Kosten Collageen Booster met de Alma Switch Collageen Booster

Gezichtslift € 198,00
Halslift € 179,00
Combi deal € 329,00
Bovenlip € 98,00
Handen € 149,00

Klik hier voor de volledige prijslijst van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief