Collageen Booster

collageen booster dorien

Alma Switch Collageen Booster

Geef je huid een collageen boost met onze nieuwste behandeling met de Alma Switch Collageen Booster. De Collageen Booster behandeling revitaliseert de ouder wordende huid. Zo krijgt de huid, op een natuurlijke wijze, een jonger, gladder, frisser en gezonder aanzien.

Huidverjonging Alma Switch Collageen Booster Dorien Schonenberg  

De voordelen van de Collageen Boost met de Alma Switch Collageen Booster bij Dorien op een rijtje:

  • Relatief snelle behandeltijd
  • Geen hersteltijd
  • Langdurig resultaat
  • Natuurlijk resultaat
  • Bewezen veilig
  • Nagenoeg pijnloos

De behandeling maakt de huid weer natuurlijk stralend en vitaal.

 

 

Behandeling

Persoonlijk behandelplan

Voordat wij met de behandeling starten, maken wij een grondige huid- en probleemanalyse. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan samen waarmee we voor u het beste resultaat kunnen behalen.

Behandeling

Onze behandeling start met het goed reinigen van uw huid. U krijgt vervolgens een bril op om uw ogen te beschermen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste beweegt vervolgens met het handstuk over de huid.

De laserstralen dringen diep door in de huid tot bij de fibroblasten. Dit zijn langlevende cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze fibroblasten zijn in onze jeugd zeer actief. Naarmate we ouder worden, worden ze echter steeds minder actief. Door de fibroblasten te stimuleren, worden ze weer actief. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de behandeling.

De stralen maken minuscule incisies in de lederhuid; dit is nauwelijks voelbaar en gebeurt vanzelfsprekend zonder de opperhuid te beschadigen. De fibroblasten worden zo gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Met andere woorden, door de fibroblasten in de huid te stimuleren, wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. Uw huid wordt dus aan het werk gezet; hierdoor kan het enige tijd duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Na de behandeling voelt uw huid enigszins warm aan. Er is geen hersteltijd dus u kunt direct verder met uw bezigheden van die dag. Deze behandeling voor huidverjonging is summerproof dus kan het gehele jaar worden uitgevoerd. Afhankelijk van de conditie van uw huid heeft u een of meerdere behandelingen nodig. 

Apparatuur

Krachtige oplossing voor huidverjonging

Het Alma Switch Collageen Booster apparaat is de krachtigste oplossing voor laserbehandelingen die op dit moment verkrijgbaar is. 

Alma Switch  

Drie krachtige lasertechnologieën (Q-switched, lange puls en quasi lange puls) zijn het geheim achter de apparatuur die een groot aantal huidindicaties behandelt, zoals:

  • huidveroudering
  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • verminderende elasticiteit

Het apparaat is uitermate geschikt voor een nauwkeurige en accurate behandelingen. Het is geschikt voor alle huidtypen; zowel bij de dunnere, lichtere als de donkere huid worden zeer goede resultaten geboekt.

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De apparatuur is voorzien van het FDA-keurmerk. Hiermee voldoet het aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. 

Video

Collageen Booster

Dorien laat zien hoe de behandeling in het werk gaat. Door de fibroblasten in de huid te stimuleren worden ze geactiveerd om opnieuw collageen aan te maken. Dit resulteert na verloop van tijd in een gladdere, jongere en frisser ogende huid.

De behandeling is absoluut pijnvrij. Het is qua gevoel  te vergelijken met een warm compres. De behandeling kent geen downtime en je huid heeft geen last van roodheid. Na de behandeling kun je dus direct door met de dagelijkse werkzaamheden.


Prijzen

Kosten Collageen Booster met de Alma Switch Collageen Booster

Gezichtslift € 198,00
Halslift € 179,00
Combi deal € 329,00
Bovenlip € 98,00
Handen € 149,00

Klik hier voor de volledige prijslijst van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief