Carbon Peel

carbon peel dorien

Ultieme peeling met Carbon Peel behandeling

Carbon Peel is de nieuwste trend op het gebied van een ultieme peeling van de huid. Het is dé perfecte combinatie tussen huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Kies voor de Carbon Laser Peel behandeling met de Alma Switch Collageen Booster voor een ultieme peeling van de huid.

Op het gezicht brengen we koolstof (carbon) aan. In combinatie met de krachtige en veelzijdige (en veilige!) laser zorgt dat voor:

  • een gepeelde huid
  • een ontstopte huid
  • verkleinde poriën
  • verminderde talgproductie
  • een gladde huid; zeg vaarwel tegen een ruwe en oneffen huid.

Huidverjonging Alma Switch Collageen Booster Dorien Schonenberg

De behandeling kent dus vele mogelijkheden en wordt als absoluut pijnloos ervaren. Bovendien is het resultaat direct zichtbaar. Carbon Peel zorgt bij elk huidtype voor een verbluffend resultaat.

Afspraak maken?
Neem contact op via ons contactformulier.  U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of ons een mail sturen. Klik hier voor de contactgegevens.

carbon peel huid

Behandeling

Hoe verloopt de behandeling?


De behandeling start met het aanbrengen van een laagje (zwarte) koolstof (carbon) op het gezicht. Vervolgens krijgt u een bril op om uw ogen te beschermen. De specialiste beweegt vervolgens met het handstuk van de laser over de huid. 


carbon peel behandeling


De carbon is gezond voor de huid en dient als lichtversterker. Dit verhoogt de effecten van het apparaat op het behandelgebied.Zodra het carbon de poriën binnendringt, verhit en vernietigt de (veilige) laser de carbon op het oppervlak van de huid. En binnenin de poriën. Hierdoor worden tijdens de vernietiging van het carbon de oude huidlagen en onzuiverheden in de huid verwijderd. Met andere woorden: het peelt de huid, ontstopt en verkleint de poriën, vermindert de talgproductie en maakt een ruwe en oneffen huid glad. Het gevolg? Een diepe peeling en een direct gladdere huid. 


 
 
 


De behandeling verloopt snel en er is geen hersteltijd. U kunt dus snel door met uw dagelijkse werkzaamheden. De behandeling is summerproof en kunnen we dus het gehele jaar uitvoeren. 


Voordelen Alma Switch Collageen Booster

Aantal behandelingen carbon peel

Voor optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Hoeveel? Dat is afhankelijk van de conditie van de huid. Gemiddeld zijn er vier behandelingen nodig. Tijdens een eerste consult bespreken we de mogelijkheden en adviseren wij u over het te verwachten aantal behandelingen. 

 

Apparatuur

Apparatuur Carbon Peel


Bij Dorien maken we gebruik van de geavanceerde Alma Switch Collageen Booster. Deze revolutionaire machine beschikt over drie krachtige lasertechnologiën (Q-switched, lange puls en quasi lange puls). Dit, in combinatie met het gebruik van carbon, maakt het de optimale machine om de carbon peel behandeling uit te voeren. De machine haalt de onzuiverheden uit de huid en zorgt daardoor dat huidveroudering en verminderde elasticiteit van de huid wordt tegengegaan. Onze goedgetrainde specialisten zijn getraind in de omgang met de nauwkeurige en accurate laser. Hierdoor kunnen wij de behandeling toepassen op alle huidtypen en ook op een dunne of gevoelige huid.


Alma Switch
 
 
 
         

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De apparatuur is voorzien van het FDA-keurmerk. Hiermee voldoet het aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. 

Video

Carbon Peel

Dorien laat zien hoe de behandeling ‘Carbon Peel’ in het werk gaat. 


Prijzen

Prijs Carbon Peel, per behandeling

Carbon Peel, incl. ampul   € 197,-

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

 

Wilt u meer informatie over de behandeling of een inspraak inplannen? Bel ons op (0487) 51 75 34 of stuur ons een mailtje via info@dorien.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief