Beautytec Sim & T-Away

Beautytec Sim & T-Away voor grondige aanpak voor huidverbetering

Bij Dorien starten wij een behandel(traject) nooit zonder huid- en probleemanalyse. Een groot aantal huidproblemen kunnen wij aanpakken met de Beautytec Sim en de T-Away.

 

Algemeen

Beautytec Sim

Beautytec Sim werkt met ultrasone golven (zoals die ook worden gebruikt bij het maken van zwangerschaps-echo’s). De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat het verzorgingsproduct tot de onderste laag kan doordringen. Tijdens de behandeling zetten ultrasone golven de huidcellen als het ware open. Hierdoor kunnen werkzame stoffen diep in de huidlaag worden gebracht. Dit leidt tot een verbetering van de huid*. 

beautytec sim

Mogelijkheden Beautytec Sim

De mogelijkheden zijn veelzijdig. De hoogwaardige technologie is afkomstig uit Duitsland en kan worden ingezet voor de behandeling en het verminderen/tegengaan van:

  • oedeemvorming onder de oogleden
  • acne
  • rimpels
  • littekens
  • pigmentstoringen.

Behalve geluidsgolven, kan de apparatuur ook impulsen geven met een hoog voltage. Zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht: bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Het voelt aan als een lichte tinteling en is veelal een goede voorbereiding op verdere behandeling. Dit is ook erg geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huid die kampt met andere huidproblemen. Verzorgingsproducten kunnen dan al snel een allergische reacties opleveren. Door de behandeling met Beautytec Sim wordt het immuunsysteem weer in balans gebracht, waarna we het probleem kunnen verminderen/verhelpen*.

Botecson

Het anti-rimpel effect van Beautytec Sim kan worden versterkt door de combinatie met Botecson. Botecson bevat hexepectide, een lichaamseigen stof die spierontspannend werkt. Na tien behandelingen, twee à drie keer per week, zijn mimiekrimpels verminderd*. Naast de behandelingen bij ons Schoonheidsinstituut geven wij onze cliënten ook een ’thuissetje’ mee van ondersteunende crème en gel. Het grote voordeel van Botecson is dat er geen verlies van mimiek optreedt en dat het pijnloos kan worden toegepast. Het resultaat is heel natuurlijk.

Gezichtsbehandeling T-Away

Na analyse van uw probleem en huid kan ook de T-Away het meest geschikt voor u blijken. De T-Away zetten wij onder meer in bij de behandeling van:

  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Fibrome

Neem voor vragen of meer uitgebreide informatie contact met ons op via telefoonnummer (0487) 51 75 34 of het contactformulier.

 

Apparatuur

Apparatuur Beautytec Sim & T-Away

Beautytec Sim

De Beautytec Sim beschikt over 2 technieken: Ultrageluid en Hoogvolt. Hierdoor is het mogelijk om met de Beautytec Sim het beste van elektroporatie, sonophoresis, mesoporatie en elektrische stimulatie in één behandeling te combineren. De Beautytec Sim werkt op verschillende frequenties en is daardoor in staat om kleinere maar ook grotere cosmeticamoleculen in te sluizen in de diepere huidlagen. Er kan met twee transducers tegelijkertijd gewerkt worden voor een intensievere behandeling en om tijd te besparen. Het resultaat is een effectieve behandeling met onmiddellijk zichtbare en lang aanhoudende resultaten*.

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Leonie

Al een tijdje terug heb ik mijn couperose laten behandelen met de T-away. Ik had totaal geen last van de behandeling en kon ook direct weer aan het werk. Door het nu zelf goed te behandelen met de producten die ik meekreeg, kan ik mijn couperose in toom houden.

Renie

Ik maak al enige tijd gebruik van gezichtsbehandelingen met de BeautyTec Sim. Hierdoor heb ik eindelijk een prachtig rustige huid en een strakker effect. Mijn gelaat ziet er na iedere keer veel beter uit.

Elze

Voor mij was de combinatie beautytec met de T-away de oplossing voor mijn acne. Ik had echt al veel geprobeerd, maar het kan alleen verbeterd worden door het probleem van diep in de huid uit op te lossen. Zeker een aanrader.

Astrid

Ik heb veel last van littekentjes in mijn gezicht. Toen ik over deze behandeling las dacht ik, ach, ik kan het proberen! Tot nu toe ben ik erg tevreden. De littekens worden al minder en mijn hele gezicht klaart ervan op.

Prijzen

Voor behandelingen met de Beautytec Sim en met de T-Away geldt een prijs op aanvraag.

Wij willen graag eerst uw huid en huidprobleem analyseren, alvorens wij een indicatie kunnen geven.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief