Beauty Pixel

Beauty Pixel apparaat

Wat is Beauty Pixel? 

Beauty Pixel voor mannen? Klik hier

Beauty Pixel is een non-chirurgische anti-ageing behandeling om een frisse en jonger uitziende huid te krijgen. Het is een krachtige behandelmethode die de huid kan verjongen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. 

Wat is collageen en wat is elastine?

  • Collageen is een eiwit in het bindweefsel dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid. 
  • Elastine is een eiwit dat ervoor zorgt dat bindweefsel in de huid de oorspronkelijke vorm en grootte terugkrijgt nadat het is uitgerekt, ingedrukt of vervormd.

Beauty Pixel stimuleert huidverjonging

De behandeling stimuleert de herstellende werking van de huid. Hierdoor wordt nieuw collageen aangemaakt. Het zorgt voor een betere huidstructuur. De behandeling is dan ook uitermate geschikt voor het aanpakken van:

  • fijne lijntjes op bijvoorbeeld de bovenlip of voorhoofd
  • kraaienpootjes 
  • acne-littekentjes
  • grove huidstructuur

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. We voeren de behandeling ook met succes uit op de hals en handen. 

beauty pixel dorien


Klik hier voor algemene informatie over alle anti-ageing behandelingen bij Dorien.nl. Wij informeren graag over welke behandeling het beste bij uw vraag of huidprobleem past.

Algemeen

Intensieve training Beauty Pixel

De behandeling is zeer complex en voeren we zeer secuur en met de grootst mogelijke zorg uit. Bij Dorien wordt de behandeling uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes die een intensieve training hebben gevolgd. Om deze reden heeft de behandeling een bepaalde exclusiviteit. Hierdoor voeren wij wekelijks slechts een beperkt aantal behandelingen uit.

Niet iedere huidprobleem is geschikt voor deze behandeling. Dit kunnen onze specialistes bepalen na een uitgebreide intake en huidanalyse.

 

Behandeling

De Beauty Pixel behandeling

Tijdens de behandeling worden in de huid kleine perforaties ‘geschoten’; zo’n 81 per vierkante centimeter. Dit activeert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het werkt aan de bovenzijde van de huid door verdamping maar dus ook aan de onderkant van de huid. Deze dubbele werking zorgt ervoor dat een gladde huid ontstaat.

beauty pixel huidlagen

Na de Beauty Pixel behandeling

Na de behandeling kan de huid een dag rossig ogen. Er ontstaan geen korstjes. Om een optimaal resultaat te krijgen, adviseren we de behandeling 6 tot 8 uit te voeren. Tussen de behandelingen moet ongeveer 4 weken zitten.

dorien beauty pixel behandeling

Resultaten

Beauty Pixel voor & na*

Een aantal foto’s van voor en na* de behandeling:

Dorien Beauty Pixel voor en na
Dorien anti-ageing center Beauty Pixel voor en na 
Dorien anti-ageing center Beauty Pixel voor en na 
Dorien anti-ageing center Beauty Pixel voor en na 

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Apparatuur

Apparatuur Beauty Pixel

De Beauty Pixel stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor verbetert de structuur en de teint van de huid zichtbaar en vervagen fijne lijntjes*.

Hoe dit precies gebeurt? Beauty Pixel brengt, met een innovatieve (veilige!) laserstraal, duizenden microscopisch kleine perforaties aan in de huid. De huid rondom deze zogenaamde ‘microperforaties’  blijft in tact. Dit zorgt er voor dat de gaatjes direct dichtgroeien. Het proces van het stimuleren van collageen zorgt voor een versnelde huidvernieuwing en geringe downtime. U kunt dus vrijwel meteen de dagelijkse gang van zaken weer oppakken. Dit in tegenstelling tot de traditionele laserbehandelingen. Deze hebben vaak een lange hersteltijd en bijwerkingen. De behandeling met Beauty Pixel is pijnloos en geeft ook erna over het algemeen geen klachten of zichtbare irritatie.

apparaat beauty pixel

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Merel

Deze behandeling is echt een goede investering! Geen grove poriën meer en de rimpeltjes bij mijn ogen zijn weg.

LH

Uitstekende behandeling bij Dorien gehad. Ik kwam voor rimpeltjes op mijn bovenlip en rond mijn mond en kreeg eerst een duidelijke uitleg. Inmiddels zijn de rimpels echt bijna weg.

Mirte

Voor lijntjes en rimpels boven mijn bovenlip heb ik een behandeling ondergaan. Inmiddels zie ik resultaat bij de fijne rimpeltjes, die zijn heel veel minder. Voor de grovere rimpels zal ik meer behandelingen moeten ondergaan, maar ik ben al erg tevreden.

Angelique

Dankzij deze behandeling zie ik er weer net zo oud uit als ik me voel! Ik stond echt versteld van het resultaat na de eerste behandeling. In mijn optiek is een Beauty Pixel behandeling veel beter dan een botoxbehandeling.

Prijzen

Voor behandelingen met de Beauty Pixel geldt een prijs op aanvraag.

Vooraf maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid en uw huidprobleem komen wij tot bepaling van de behandelingsduur en kosten. 

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief