Beauty Angel ELT

dorien.nl anti ageing behandeling beauty angel Elt

Beauty Angel ELT * gaat de strijd aan met huidveroudering!

Huidveroudering wordt veroorzaakt door meerdere factoren. Een groot deel van deze factoren hebben wij zelf in de hand: stress, weinig slapen, slechte voeding en roken. Maar helaas is huidveroudering voor een deel een onontkoombaar proces dat al start na het 25ste levensjaar. Het uit zich vaak in een vermoeide, vaal en onregelmatige teint. Gelukkig kunnen we het proces van huidveroudering vertragen, mede dankzij de Beauty Angel ELT. De Beauty Angel maakt gebruik van rood licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling. De combinatie met het gebruik van de Gold Collagen Booster Gel van Beauty By Dorien zorgt voor een zeer effectieve behandeling. De Beauty Angel behandeling is geschikt voor alle huidtypen. 

Licht- en wellnessbehandeling

logo beautyangel 

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Het ‘beauty light’ van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen. Het licht zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Uw huid oogt zichtbaar egaler en stralender en kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté verminderen of kunnen zelfs verdwijnen*. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar kunnen met deze nieuwe lichttechnologie daadwerkelijk worden verminderd.

Het RTL4-programma Medicaltravel besteedde in maart 2017 aandacht aan de Beauty Angel Elt behandeling en de Gold Collagen Booster Gel:

Algemeen

Betere doorbloeding van de huid

De doorbloeding van uw huid wordt verbeterd door de Beauty Angel ELT. De aanvoer van zuurstof en voedingstoffen neemt hierdoor toe en de afvoer van afvalstoffen verhoogt aanzienlijk. Het opnameproces van de huid stijgt, zodat onze anti-ageing behandelingen en hoogwaardige huidverbeteringsproducten effectiever werken.

Wetenschappelijk bewezen

Lichtbehandelingen met een speciale frequentie worden sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde- en cosmeticabranche toegepast. Daarnaast zijn er wetenschappelijke studies die de werkzaamheid bewijzen van lichtbehandelingen omtrent huidverjonging. Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van Universiteit Ulm hebben het lichtsysteem van de Beauty Angel vergeleken met de parameters van reeds bestaande systemen. Door hen is vastgesteld dat er bij de Beauty Angel sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem.

rood licht therapie dorien

 

 

Behandeling

Hoe gaat de behandeling in z’n werk?

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voordat we uw huid blootstellen aan het rood-licht van de Beauty Angel, reinigen we uw huid. Na deze reiniging brengen we twee serums aan op de huid; deze stimuleren de werking van de apparatuur. Uw huid is nu klaar om aan het licht te worden blootgesteld. Ter bescherming van het felle licht, sluit u de ogen tijdens de behandeling. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht. 

lichtbehandeling rood licht dorien

 

Is behandeling met de Beauty Angel ELT voor iedereen geschikt?

Nee, helaas is deze collageen-behandeling niet voor iedereen geschikt. Denk aan personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. Antibiotica of Sint-Janskruid).

Vanzelfsprekend bespreken onze specialistes dit met u voor de eerste behandeling. Eventueel gebruiken we bij de eerste behandeling een minimale dosis om de verdraagzaamheid te testen. Wilt u meer informatie? Neem dan  contact met ons op.

Resultaten

Hoe bereikt u het gewenste resultaat?

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect. En van een frissere en zachtere huid. Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd na de eerste sessie aan. Voor een zo optimaal mogelijke verbetering van uw huid raden wij u een combinatie van 2 tot 4 behandelingen per maand aan, met speciale anti-ageing huidverbeteringsproducten. Daarnaast draagt, vanzelfsprekend, een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

 

Resultaten van de Beauty Angel ELT *

 • Zachtere en soepelere huid
 • Verhoging vochtgehalte
 • Verbetering van totale huidbeeld
 • Verfijnde poriën
 • Stralende teint
 • Verbeterende werking van cosmetische producten
 • Betere doorbloeding

Resultaten op lange termijn van de Beauty Angel ELT *

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Testresultaten

De Beauty Angel ELT is uitgebreid getest door een testpanel*:

 • 80% van de testpersonen heeft na slechts één maand een zachtere huid.
 • 60% van de testpersonen heeft na slechts één maand een aanzienlijk verbeterde huid.
 • Na de tweede maand zijn alle resultaten aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste maand.
Apparatuur

Apparatuur Beauty Angel ELT

De Beauty Angel ELT gaat de strijd aan met huidveroudering en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Uw huid oogt zichtbaar egaler en stralender en kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté verminderen of kunnen daadwerkelijk verdwijnen*.

De Beauty Angel ELT gebruikt licht met een bepaalde frequentie: 633 nanometer. Door licht uit te stralen met deze frequentie wordt de huidverjonging op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd. De speciale infraroodlampen stimuleren het “Photo Rejuvenation” proces. Hierdoor wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur op een natuurlijke en veilige wijze verhoogd!

De Beauty Angel ELT staat voor een innovatieve, huidverbeterende en huidverjongende lichttherapie met rood licht*.

 

   

 

 

Video

Uitzending bij Medicaltravel op RTL4 over de Beauty By Dorien-behandeling met de Beauty Angel ELT (5 november 2016).


Meer afleveringen van Medicaltravel op RTL4 bekijken? Klik hier.


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Nina

Naast een prettige ervaring ben ik ook zeer te spreken over de resultaten van de Beauty Angel ELT. Mijn huid straalt weer!

Els

Mijn huid is zo ontzettend soepel en zacht na de behandeling bij Dorien. Ik had hiervoor allemaal zichtbare poriën en deze zijn zichtbaar verminderd. Ik ben tevreden over het resultaat en zou het iedereen aanraden.

Marije

De Beauty Angel ELT heeft mijn huid weer soepel gemaakt. De behandeling heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn huid is minder droog en voelt weer soepel. Bedankt Dorien! Ik kom zeker terug.

Prijzen

Prijzen Beauty Angel ELT

Per behandeling vanaf € 42,50

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief