Accent

Accent gaat de strijd aan met vet, cellulite en huidverslapping

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zijn onze behandelingen met Accent zeer geliefd. De technologie achter dit apparaat – met radiogolven – behandelt een verslapte huid, rimpels, een buikje, cellulitis et cetera. Herkenbare ‘problemen’? Dan is Accent wellicht ideaal voor u! Onze specialistes kunnen dit vaststellen na een grondige analyse van uw huid.

Algemeen

Met behulp van radiogolven pakt Accent problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren, cellulitis en rimpels doeltreffend* aan.

Buikvet aanpakken & cellulitis verminderen

Vet op de buik en een sinaasappelhuid zijn misschien wel de lastigste ‘vetproblemen’ om aan te pakken. Accent maakt het mogelijk om ook op deze probleemzones vet te verminderen. Zo kunnen die plattere buik en strakkere benen ook voor u mogelijk worden!

Behandelingen met Accent

Behandelingen met Accent kunnen, in samenspraak met onze schoonheidsspecialistes, ingezet worden voor:

Lichaam

 • verminderen vet op buik
 • verminderen ‘love handles’
 • verminderen vet op billen
 • verminderen vet op bovenbenen

Gelaat

 • verminderen onderkin
 • verminderen hamsterwangen
 • huidverstrakking

Huidverslapping

 • verminderen verslapte huid voorhoofd
 • verminderen kraaienpootjes
 • verbeteren kaakcontour
 • verminderen verslapte huid zijkanten hals

Voor Accent-behandeling buik

Accent buik voor

Na Accent-behandeling buik*

Accent buik na, vetwijdering, buikje wegkrijgen, zonder sporten, cellulitis buik

Voor Accent-behandeling kaak

Accent kin voor, onderkin verwijderen, slappe huid kin, anti ageing

Na Accent-behandeling kaak*

Accent kin voor, onderkin verwijderen, slappe huid kin, anti ageing

Voor Accent-behandeling been

Accent zadel, cellulitis, billen, bovenben, zadeltassen, verwijderen, sinaasappelhuid

Na Accent-behandeling been*

Accent billen, verwijderen, slappe huid billen, bovenbenen, anti ageing

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

De geheimen van de Accent-behandeling

Accent is een radiofrequent apparaat waarmee op niet-invasieve wijze, dus zónder operaties of het insteken van canules, vet en cellulitis kunnen worden verminderd of verwijderd. Zonder pijn, zonder lange herstelperiode en voor een fractie van de kosten van een liposuctie. Tegelijkertijd geeft een behandeling met de Accent een opvallende huidegalisatie en huidverstrakking*.

Uitgangspunt bij het ingaan van de behandelingen met Accent is dat er in eerste instantie maximaal zes behandelingen plaatsvinden. De reden hiervoor is dat de behandelingen een lange uitwerktijd hebben. Meteen na de eerste behandeling kunt u al verschil zien, maar de verbetering gaat twee tot vier maanden door*.

Na (maximaal) de zesde behandeling houden we een periode van twee maanden uitwerktijd aan voordat we een evaluatie-afspraak hebben waarin we het eindresultaat bekijken. Zo kunnen we in samenspraak vaststellen of er nog vervolgbehandelingen gewenst zijn of niet.

Apparatuur

Apparatuur Accent

Accent werkt op basis van radiofrequente golven. Deze (onzichtbare) golven dringen door in de huid en verwarmen daar het weefsel. Als reactie op die warmte vindt collagenase plaats; er wordt collageen aangemaakt waardoor de huid kan verstrakken. Naast de aanmaak van collageen zijn er nog meer voordelen van Accent te noemen:

 • Vastzittend vet kan worden afgebroken
 • Vocht en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
 • Verdikte bindweefselschotjes kunnen worden afgebroken

De radiofrequente golven van Accent zijn monopolair en bipolair. Bipolaire golven blijven oppervlakkig in de huid en kunnen bijvoorbeeld gezicht, hals en bovenarmen strakker maken. Monopolaire golven dringen verder door in de huid en bereiken daardoor ook de dieper liggende weefsels. Daardoor kan Accent ook het onderhuidse vet aanpakken en werkt de behandeling veelal effectief bij de aanpak van cellulitis. De vernietigde vetcellen worden door het lichaam afgevoerd en komen niet meer terug!

Een uitgebreid intakegesprek en analyse van uw huid zorgen ervoor dat uw wensen en verwachtingen duidelijk in kaart worden gebracht. Accent is door de FDA (Food and Drug Association) goedgekeurd, dat wil zeggen dat de methode volgens strenge Amerikaanse richtlijnen in orde is.

Accent

 

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ria

Mijn cellulitis was behoorlijk erg, op mijn billen en bovenbenen. Ik heb 4 behandelingen Accent ondergaan en volgens mij is het voldoende. Ik merk namelijk nog steeds het effect, mijn huid is veel strakker. Na de behandeling was mijn huid behoorlijk rood, de eerste keer schrok ik daarvan, maar ik heb totaal geen last gehad en hoefde niet te herstellen. Zeer positief dus!

Jorg

Ik heb slanke benen en armen, maar een dikke buik. Een bierbuikje dat ik niet weg kreeg. Bij Dorien kreeg ik het advies om Accentbehandelingen te ondergaan tegen het buikvet. Natuurlijk is niet ineens mijn buik helemaal weg, maar het werkt veel beter dan ik had verwacht.

Wilma

Mensen pas alstublieft op, de Accent behandeling moet uitgevoerd worden door iemand die gediplomeerd is! Ik heb me heel goed ingelezen, voor ik besloot bij Dorien te komen. Bij Dorien zijn ze goed getraind en weten ze wat ze doen. Als dat niet zo is kan het ook fout gaan.

Helma

Zowel de verslapte huid van mijn bovenarmen als mijn hamsterwangen zijn flink verbeterd door Accent.

Van Aken

Helemaal top, deze behandeling! Mijn benen en billen zijn een stuk strakker geworden en ik durf weer in bikini over het strand te lopen. Ik voel me helemaal sexy.

Prijzen

Prijzen Accent

Gezichtsverstrakking per behandeling € 179,00
Lichaamsverstrakking per behandeling, per gebied* € 200,00
Meerprijs per vlak € 30,00

* gebied = 6 vlakken van 10×10 cm

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief