ANBOS schoonheidsspecialist

Dorien Anti-Ageing Center is lid van het ANBOS huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Dorien.nl Anti-Ageing Center is lid van deze brancheorganisatie, wat garant staat voor goede en verantwoorde behandelingen.

Wat is ANBOS?

Anbos keurmerk Dorien.nl Anti-Ageing Center    ANBOS is een huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialist en de uitvoering daarvan. Het wordt zowel binnen de branche als door de overheid en nationale en internationale organisaties erkend. Daarmee vormt het dé belangenbehartiger en dienstverlener voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Leden hebben een erkend diploma. 

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Als lid van ANBOS is Dorien Anti-Ageing Center rechtmatig gevestigd en in het bezit van vakdiploma’s. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vakgerelateerde workshops om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en verbeteren. Door deze expertise kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden van (schoonheids)behandelingen, zoals definitief ontharen en couperose- en pigmentvlekken behandelingen. Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Dorien Anti-Ageing Center altijd eerst een grondige huidanalyse uit en overlegt de mogelijkheden met u, voordat de behandeling start.

Vergoeding bij uw zorgverzekeraar

Wilt u een specialistische behandeling, zoals het verwijderen van littekens en acne of definitief ontharen, laten uitvoeren door Dorien Anti-Ageing Center? In sommige gevallen is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt. Raadpleeg daarom uw polisvoorwaarden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief