Valentijnsactie

Valentijnsactie Dorien

Verrassend Veel Valentijns Voordeel

Speciaal voor deze dag van de liefde hebben Dorien.nl en huidverbeteringslijn Beauty By Dorien het ultieme Valentijnscadeau samengesteld:

Hydra Boost-behandeling

1,5 Uur genieten van een exclusieve, ontspannende Hydra Boost gezichtsbehandeling. Tijdens deze huidverbeterende behandeling worden werkstoffen in de huid van uw gezicht en hals ingebracht. Dit gebeurt met behulp van speciale rol- en bol-elektroden (en dus NIET met naalden). Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor wordt de zuurstofvoorziening naar de cellen verbeterd. Hydra-boost is een behandeling die wordt aangepast aan ieder huidtype. De huid wordt in de diepte gereinigd en gehydrateerd, en krijgt daardoor weer nieuwe energie. Het resultaat is een zuivere, schone huid die straalt!

&

Max Moist Supreme Cream

Een vochtinbrengende, hydraterende crème voor de vochtarme huid. De crème heeft een rijke formule werkstoffen die zeer goed door de huid wordt opgenomen. De huid herstelt haar natuurlijke evenwicht en brengt de vochtbalans in de huid voor de gehele dag op peil.

Dit alles samen voor slechts € 119,- in plaats van € 153,-

actie valentijn dorien

Bestel hier de Valentijnsactie

Klik hier en bestel dit Valentijnscadeau via onze webshop.

U ontvangt dan per post de cadeaubon voor de Hydra Boost behandeling en de Max Moist Supreme Cream.

Of boek de actie via ons contactformulier of bel 0487 – 51 75 34 (onder vermelding van ‘Valentijnsactie’).

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief