Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

Ontharingsactie

Actie definitieve ontharing Ontharingsactie Dorien

Kies voor definitief ontharen bij Dorien!

Met definitief ontharen geen zorgen meer over stoppels en een geïrriteerde huid, maar een gladde bikinilijn, zijdezachte benen en frisse oksels. Daarbij kunt u nu gebruik maken van onze super ontharingsactie: bij definitieve ontharing van uw onderbenen of bikinilijn krijgt u de definitieve ontharing van uw oksels gratis!*

Kies niet zomaar een behandeling. Alleen bij Dorien.nl kunt u terecht met elke haartint en ieder huidtype. Onze apparaten Ellipse I²PL en Harmony SHR beschikken over de unieke technieken die ook effectief zijn bij blond, rossig en grijs haar, en ook voor de donkere huid.

Daarbij zorgt goedkope, ongekwalificeerde apparatuur op den duur voor een verergering van de haargroei (lees: Waarschuwing)! Doordat de haarzakjes slechts tijdelijk worden verlamd, zijn deze na herstel zelfs sterker van voorheen! Dorien.nl is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitief ontharen en werkt uitsluitend met gekwalificeerde apparatuur.

Ontharingsactie: uw voordeel per behandeling: € 125,-!

Maak snel een afspraak voor een satijngladde huid! Ga voor meer informatie naar ons contactformulier of bel 0487 – 51 75 34.

Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult.

gratis consult definitief ontharen

*Actie geldt alleen voor nieuw te starten behandelingen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief