Actie: definitieve ontharing mannen

actie definitieve ontharing mannen

ACTIE

Definitieve ontharing van de borst GRATIS bij ontharen rug!

Voor de man biedt Dorien.nl nu een speciale actie: U krijgt definitieve ontharing van de borst GRATIS, bij definitief ontharen van de rug.
 
Veel mannen kampen met ongewenste haargroei op de rug, schouders of borst. Dit kan erg storend zijn, maar met de juiste behandeling is er wat aan te doen. Met als resultaat: een gladde huid!
 
Dorien is altijd vooruitstrevend en gaat voor kwaliteit! Daarom kiest Dorien voor de beste apparatuur. We beschikken over twee top apparaten: de Ellipse I²PL en de Harmony Super Hair Removal.
 
Met het Ellipse I²PL systeem neemt Dorien.nl Anti-Ageing Center een flinke voorsprong op haar concurrentie! Het systeem is de state of the art wat betreft definitieve ontharing; de vooruitstrevende technologie die gebruik maakt van lichtpulsen biedt een snelle en effectieve ontharingsmethode. De Harmony Super Hair Removal is een innovatief systeem op het gebied van definitieve ontharing. Het is een effectieve, veilige en pijnloze behandeling die afrekent met ongewenste haartjes. 

 

De Ellipse I²PL en Harmony Super Hair Removal zijn geschikt voor ieder huidtype en voor alle haartjes:

  • Gegarandeerd effectief
  • Veilig en pijnloos
  • Uitgevoerd door gediplomeerde specialisten

Meer weten over definitieve ontharing voor de man? Bekijk onze informatiepagina of neem contact op. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief