Jubileumacties

jubileumacties

Jubileumacties!

Dorien.nl bestaat dit jaar 30 jaar en we vieren dus een parelen jubileum. En wie jarig is trakteert! Dit doen we tot het einde van het jaar met verschillende fantastische acties, een jubileummagazine en kortingen op producten en behandelingen.

Momenteel loopt er geen jubileum-actie.

Onderstaande jubileumacties zijn helaas reeds afgelopen:

Jubileum-actie najaar Facebook

Na het succes van onze Facebook-actie in juni, zijn we op maandag 3 september gestart met een nieuwe winactie op onze Facebook-pagina! We verloten 10 weken lang, iedere vrijdag, 3x Doriens Beauty Box met toppers van onze huidverbeterings- en huidverzorgingslijn Beauty By Dorien!

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Klik hier en like of deel het bericht van de winactie. Of reageer onder de post. Iedere vrijdag maken we drie winnaars bekend. En dat 10 weken lang!

Weer een hele goede reden om onze Facebook-pagina extra goed in de gaten te houden!

winactie beauty box facebook

 

Jubileum-actie voorjaar Facebook

Vanaf maandag 14 mei verloten we onder onze Facebook-volgers, 30 werkdagen lang, één van de toppers van onze huidverbeterings- en huidverzorgingslijn Beauty By Dorien: de vochtinbrengende crème (Max Moist Supreme Cream).

Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Volg ons op Facebook en like of deel het bericht met de winactie. Of reageer direct onder de post. De eerstvolgende werkdag daarop maken we om 12.00 uur de winnaar/winnares bekend. Niet gewonnen? Niet getreurd… probeer het de dag erop gewoon opnieuw! 

Een hele goede reden om onze Facebook-pagina extra goed in de gaten te houden!

Post Facebook jubileumacties

Voorbeeld Facebook-post met jubileumactie

Jubileum-actie Beauty By Dorien

De gehele maand juni ontvang je maar liefst 30% korting bij de aankoop vanaf 3 producten van onze huidverbeteringslijn Beauty Bij Dorien. De actie is niet van toepassing op cadeaubonnen en Doriens Beauty Box. De producten van Beauty By Dorien bekijken of direct bestellen? Klik hier!

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief