Jubileumacties

jubileumacties

Jubileumacties!

Dorien.nl bestaat dit jaar 30 jaar en we vieren dus een parelen jubileum. En wie jarig is trakteert! Dit doen we tot het einde van het jaar met verschillende fantastische acties, een jubileummagazine en kortingen op producten en behandelingen. Op deze pagina vindt u de lopende jubileumacties van dit moment:

Momenteel lopen er geen jubileumacties. In september start een nieuwe Facebook-actie!

Hieronder vindt u de jubileumacties die helaas zijn afgelopen:

Jubileum-actie Facebook

Vanaf maandag 14 mei verloten we onder onze Facebook-volgers, 30 werkdagen lang, één van de toppers van onze huidverbeterings- en huidverzorgingslijn Beauty By Dorien: de vochtinbrengende crème (Max Moist Supreme Cream).

Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Volg ons op Facebook en like of deel het bericht met de winactie. Of reageer direct onder de post. De eerstvolgende werkdag daarop maken we om 12.00 uur de winnaar/winnares bekend. Niet gewonnen? Niet getreurd… probeer het de dag erop gewoon opnieuw! 

Een hele goede reden om onze Facebook-pagina extra goed in de gaten te houden!

Post Facebook jubileumacties

Voorbeeld Facebook-post met jubileumactie

Jubileum-actie Beauty By Dorien

De gehele maand juni ontvang je maar liefst 30% korting bij de aankoop vanaf 3 producten van onze huidverbeteringslijn Beauty Bij Dorien. De actie is niet van toepassing op cadeaubonnen en Doriens Beauty Box. De producten van Beauty By Dorien bekijken of direct bestellen? Klik hier!

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief