Belangrijke mededeling ivm Corona-virus

Lieve klanten,
 
We hebben de afgelopen weken alles in het werk gesteld om een veilige omgeving te creëren en behouden voor onze klanten en medewerksters. Helaas, en met heel veel verdriet en pijn in het hart, ben ik nu genoodzaakt voor nog onbepaalde tijd de deuren van ons mooie instituut te sluiten. De maatregelen die noodzakelijk zijn om het Corona-virus in te dammen, zijn niet langer verenigbaar met de uitoefening van onze behandelingen.
 
Wij blijven voor u telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u een toelichting of wilt u advies? Aarzel dan niet om ons te bellen op (0487) 51 75 34 of een mailtje te sturen (info@dorien.nl).Heeft u een afspraak gepland staan? Dan nemen wij binnenkort contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen.
 
Gelukkig hebben wij een fantastische eigen huidverzorgingslijn ‘Beauty By Dorien’. De producten zijn online te bestellen via www.dorienshop.nl. Zo beschikt u toch nog over producten die uw huid optimaal reinigen en verzorgen.
 
Met deze maatregel leveren we een bijdrage om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ik hoop op ieders begrip en hoop iedereen na deze periode in goede gezondheid terug te zien.
 
Mede namens mijn hele team wens ik u de komende tijd heel veel sterkte, saamhorigheid en goede gezondheid.
 
Lieve groet,
 
Dorien Schonenberg
Dorien Schonenberg

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief