Bel me terug

Stel uw vraag

Cryo lipolyse

Vetverbranding met Cryolipolyse pads buik

Onze Cryo lipolysekuur: dé doorbraak in figuurcorrectie

cryolipolyse button

Het alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik of bovenbenen? Cryo lipolyse rekent er definitief mee af. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, verwijdert Cryo lipolyse 3 tot 5 cm vet per kuur! Kortom, Cryobehandelingen zijn dé oplossing voor overtollig vet op probleemzones!

Dorien.nl Anti-Ageing center is de Nederlandse cryolipolyse specialist

Artikel over Cryo lipolyse in Gelderse Klasse december 2014:

gelderse_klasse_december_2014_1_klein gelderse_klasse_december_2014_2_klein
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.

 

Wat is Cryo lipolyse?

Cryo lipolyse is een technologie die uw figuur corrigeert door vetcellen te bevriezen. Bevriezing van de vetcellen zorgt ervoor dat deze vernietigd worden en op een natuurlijke manier door uw lichaam worden afgevoerd. Cryo lipolyse is geschikt wanneer u kleine hoeveelheden vet op buik, billen en benen wil verwijderen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. 

Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryo lipolyse, pads op bovenbenen en buik

De CoolipoTwin pakt probleemzones aan

Door het grote succes van onze Cryo lipolysekuur hebben wij een tweede CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent geen wachttijden meer! En u kunt nu een duo-behandeling Cryo lipolyse ondergaan Bijvoorbeeld samen uw partner tegelijk een Cryo lipolysekuur.

Cryolipolyse voor na

Cryo lipolyse, voor & na man

Cryolipolyse voor na

Cryo lipolyse, voor & na vrouw

Na een Cryo lipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, u kunt direct verder met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk zodat alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Cryo lipolyse – een unieke methode tegen vet

In slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel! De meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie is Cryo lipolyse. Vetcellen worden onderkoeld waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel bereikt wordt. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryo lipolyse effectief én veilig is. In een kuur van 3 behandelingen bereikt u het gewenste resultaat. Een Cryo lipolysebehandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

Cryo lipolyse – wetenschappelijk bewezen

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

Voordelen Cryo lipolyse

 • Meerdere zones tegelijk
 • Na drie behandelingen bent u klaar
 • Meetbaar resultaat na twee maanden
 • Bewezen effectief
 • Absoluut pijnloos
 • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • Verbetert de kwaliteit van de huid
 • Uitwendige behandeling
 • Aangetoond veilig
 • Strak en stralend resultaat
Cryolipolyse voor en na

Cryolipolyse voor en na benen

Geschikt voor

 • zwembandjes
 • zadeltassen
 • lovehandles
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • heupen
 • bovenarmen

Geavanceerde technologie

De CoolipoTwin gebruikt de allernieuwste technologie voor het beste resultaat. De pads van het apparaat worden direct op de probleemzone geplaatst. Daar wordt het onderhuidse vet kapotgemaakt: door precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, en dat in combinatie met elektrostimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. De warmte stimuleert de cellen, waarna de vetcellen zichzelf afbreken door onderkoeling. Elektrostimulatie intensiveert de behandeling. De vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

Gezond en pijnloos

De CoolipoTwin werkt met uitwendige pads die op de probleemzone worden geplaatst. U voelt alleen warmte en kou. De behandeling is volledig pijnloos.

De lever wordt niet overbelast omdat de cellen slechts langzaam uit het lichaam worden afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en u merkt dan ook al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Uw kleding zit ruimer en u kunt waarschijnlijk al een maatje kleiner aan! Na ongeveer 6 maanden zijn alle cellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de cellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen. U ziet er strak en stalend uit!
Proces cryolipolyse

Advies en contact

Wilt u ook definitief van uw probleemzones af? Maak een afspraak voor persoonlijk Cryo lipolyse advies. Bij Dorien.nl krijgt u eerst een persoonlijk Cryo lipolyse advies voor de meest effectieve behandeling.Wij bieden een kuur van slechts 3 behandelingen. U bent dan definitief van meerdere probleemzones af!

Dorien beschikt over de CoolipoTwin, het unieke apparaat om vetcellen te vernietigen. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals gebeurt met stoffen uit voeding. Hardnekkig vet zit in de bovenste laag vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet raakt u kwijt met Cryolipolyse! Door een snelle afkoeling tot 4˚C worden vetcellen selectief aangepakt, omdat deze al kristalliseren bij 4˚C.  Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen. De vetcellen vallen uiteen en worden afgevoerd via de lever en de nieren. Om deze reden dient u daags voor en na de behandeling tenminste 2 liter water per dag te drinken. De CoolipoTwin is het meest geavanceerde apparaat op dit gebied. Het enige in Nederland waarmee u tot 22% vetreductie bij de eerste behandeling bereikt. Gedurende de tweede en derde behandeling wordt de vetlaag 30% tot 40% gereduceerd. CoolipoTwin
 

Door het grote succes van onze cryolipolysekuur hebben wij een tweede CoolipoTwin aangeschaft!
U kunt nu een duo-behandeling Cryolipolyse ondergaan! Samen met bijvoorbeeld uw partner tegelijk een cryolipolysekuur!
Hanna

Ik beweeg genoeg en ben tevreden met mijn lichaam, alleen niet met mijn bovenbenen. De verhouding klopte niet, omdat mijn buik slank is en dus waren mij broeken bij mijn buik te wijd. Sporten hielp niet, terwijl ik echt niet ongezond eet, het is gewoon een lastige plek. Ik heb nu twee behandelingen gehad en merk echt al heel veel verschil! Ik hoef er nog maar een, maar ben nu al blij!

Anoniem

Heb net een cryolipoloysekuur ondergaan en ben heel tevreden. Het was een grote stap, heb eerst veel informatie opgezocht want ik wilde geen liposuctie. Heel fijn was het om te zien dat je vet echt verdwijnt. Echt een aanrader.

Tine

Ik zou het graag laten doen, maar €659,- is veel geld. Even sparen nog, wie weet.

Maaike

Tijdens het intakegesprek werd ik gerustgesteld, de specialistes bij Dorien zijn deskundig en vriendelijk. Ik vond het best spannend toen ik begon, maar het viel reuze mee. Je voelt alleen warmte en kou, geen pijn gelukkig. Je ziet ook echt resultaat! De behandelingen zijn afgelopen, maar nog steeds merk ik dat het effect doorgaat. Het is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld liposuctie en ik denk zelfs goedkoper dan wanneer ik het zou proberen in de sportschool!

Willeke

Ik heb me tijdenlang ontzettend gestoord aan vetranden rondom mijn buik. Hoewel ik niet dik ben kreeg ik het niet strak. Ik heb in 2012 een cryolipolysebehandeling bij Dorien ondergaan en mijn ervaringen zijn erg positief. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zou verlopen en wat ik kon verwachten van het resultaat. De behandeling zelf viel ontzettend mee en het heeft een heel mooi resultaat gegeven.

L.K.

Door een ziekte kan mijn lichaam het niet aan om naar de sportschool te gaan. De cryolipolyse behandeling is daarom echt een oplossing voor mij! Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel, maar ik kan ook beter met mijn ziekte omgaan dankzij deze behandeling.

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

 • Alleen cijfers
  bijv. 0487517534 (zonder spaties)

 • Een van onze medewerkers neemt ’s avonds telefonisch contact met u op of stuurt u zo spoedig mogelijk een e-mail.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief